sixwings Creative Commons License 2007.08.03 0 0 172

Megoldódik a helyzet!

 

Ma hajnalban kirúgdostak minket a 2. fa mentése közben, hogy hagyjuk abba mert efgé minisztár fog sajtótájékoztatót tartani a helyszínen, hogy van pénz és minden oké. Kár hogy mire odaérnek hogy legyen vmi, már nem lesz mit megmenteni. Tegnap azt kérdezte egy sajtós tőlem, hogy ha találkozik a minisztárral, akkor mit sugalljon neki, mondtam azt, hogy "elkésett". 

 

De ez jó hír, persze majd azt fogják domborítani a hírekben, hogy milyen király, hogy a szabadságáról jött haza, hogy megoldja a bükkábrányi krízist! Perszer a sleppje már 3hete tudta hogy mi van, de kit érdekel, míg nincs benne minimum egy píár fogás.

 

Lényeg a lényeg, ha megmentik a fákat az jó, hanem akkor nem jó. Félek már nem lesz mit!

 

Ami fájó,  hogy a tegnapi napunk teljes munkája elveszett, hogy nem hagytak ma dolgozni, mivel újra mindent elönt az iszap és kezdhetjük majd előlről. A vicc hogy ha a fáknál nyilatkozik éppen parkosítanak, hogy jól mutasson! Hogy ez nem a valóság, az kit érdekel? Az iszaptenger kevésbé látványos.

 

Valószínűleg jobban mutatott volna (és értelme is van), ha az interjú hátterében hagynak dolgozni minket és a kezüket-lábukat törő emberek tényleg végzik a dolgukat!

 

Félre értés ne essék! Talán ez tényleg jó hír, ha valóban ér  valamit és nem csak hír marad! Ma több vállalkozó jelentkezett, hogy felajánlanának pénzt a munkánkhoz, meg a fák megmentésére! Van még értelmes élet ebben az országban!

 

És végezetül, a túloldal sem szeplőtlen! Este a rémhírtévé, csak azért hozta le a hírt, hogy elmondhassa "megint mire nincs pénz"! Előtte még csak hír értéke sem volt számukra, egyetlen pozitív kicsengésű "kampányuk" nem volt hogy szóval vagy tettel támogassák a munkánkat! Szóval erről is csak ennyit! Óvakodjatok hát a híradót nézve! Figyeljétek a vágásokat, meg a levegővételeket!

 

Szegény Kazi ma megint lejött mintát venni.. nem sok ideje maradt!

 

Megoldódni látszik hát ez is! Csak úgy magyarosan.. újabb hungaricum.