BAKTER424 Creative Commons License 2007.08.02 0 0 11886
Sziasztok!

Remélem senki nem áll épp tankvásárlás előtt, főleg budapesten. Egy hete csak azután mászkálok, felkerestem több motorosboltot is, sehol nem kaptam, max megrendelésre tudtak volna hozni 12-13e forintért, ami egy kicsit azért sok. Nagynehezen találtam még egy raktáron lévő utolsó darabot az ecseri piac mellett lévő motorboltban. Hétfőre szállítják, az ára is kicsit barátságosabb, 9e HUF. :)

Sajnos a régin már a festék se segített, olyan állapotban volt, kipucoltam és legnagyobb meglepetésemre ez már festve lehetett többször is, ugyanis több réteg festék maradványa volt látható a belsejében.

Tegnap kicsit unatkoztam, gondoltam szétkapom a hengert, megnézem milyen állapotban van, majd amikor széthúztam nagyot néztem. A 2 gyűrű közül az egyik 3 darabba jött ki belőle (elképzelhető, hogy emiatt volt csörgő hangja???), valamint a hengerfejről és a dugattyúról kb 1-1mm kormot kapartam le. Főtengely is meglehetősen kormos, szétégett vagy nemtom milyen, remélem azért tavaszig még bírni fogja, akkorra ütemezek be egy teljes blokk felújítást. Ma raktam rá új gyűrűket (39*41,5, 180HUF/db drága volt???), jövő héten meg jöhet egy külső festés, ha találok a mostanihoz hasonló kék színt.:)

Üdv.
BAKTER