sixwings Creative Commons License 2007.08.02 0 0 164

Kedves Barátaim!

Sajnálom, hogy politakai csatározássá vált ez az oldal is. Amikor a sajtót olvassátok nem merül fel bennetek, hogy a mondat közepét néha kihagyják? Úgy véltük ez az ügy újra egyesíti az intelligensebbjét, erre csak megy tovább az amit a "vezetőknél" látunk?

 

Az a baj, hogy olyan emberek nyilatkoztak az erdő felől akik ki sem dugták oda az orrukat és a barom média ezt szajkózza. Aki meg ki is jött az lefotóztatta magát vigyorogva, mint a piramisoknál aztán hazament kereteztetni. A Herman Ottó Múzeumban most is megnézhető a kapcsolódó kiállítás 4nap és éjszaka elég volt hogy mutassunk valamit mielőtt eltünik! Persze a sajtó ezt nem írta, ott elég volt az amit a Blikk lehozott!

 

A korábbi erdőkről mindenki tud, persze végig kellene olvasni a megkövesedett jelzőt meg a többi! A sajtó itt is átvette hogy ez megkövült! Ökörség! Fa és fa és fa. Kazival annyi mintát vettem én sajátkezűleg hogy éppen elég! És tegnap ki is vettük az elsőt, amit hazahozunk. Persze pénz nincs mert a politikusok még gondolkoznak. Mi első perctől nyeljük a szénport és csináljuk a dolgunk. A benzin pénzemből vettem anyagot hogy összetudjuk tartani!

 

Sokan látnak valamit a médiában és azt hiszik okosak. Bizonyos fórumokon éppen a keresztvizet szedik le rólunk, hogyan is lehet ezt erdőnek nevezni és hogy képzeljük a 8milliós dendrokronológiát? Sok esetben nem tudjuk. De csináljuk a dolgunk, mert más nem fogja helyettünk. A mintavételezés meg volt, az volt az első hogy az ELTÉ-re ,ment az anyag! Szóval igen van idősebb erdő kőben-én is hozattam át Ipolytarnócról összehasonlításnak a kiállításba. De fából a legidősebb erdő talán ez, de ez is csak egy sajtóáltal kiemelt gondolatsor volt a beszámolónkból. Kérek tehát mindenkit, hogy ezek alapján keressen párhuzamot ide a fórumra. Nem sokan támogatják a munkánkat (a bánya 100%-ban). Néhány bíztató szóért néztem ide, gondoltam jó érzés, hogy nem vagyunk egyedül mert akik létrehozták ezt a fórumot és írnak ide okos, körültekintő embereknek tünnek. Biztosítok mindenkit, aki kint van az tudja a lignin és a lignit közötti különbséget!

 

Kérek mindenkit ne legyen savanyú a szőlő és ne a kákán keressétek a csomót! Kezünk lábunk törjük, hogy újra valami hazait adjuk a rudapithecus hungaricus után! Épp elég ellendrukker van. A kiállítás Miskolcon keddtől ingyen megtekinthető! Rajta hát, ha érdekel valakit. Tehát nem a világ legidősebb kőerdeje, hanem fái, persze usazdékfák, meg kővé váltak vannak mindenhonnan.

 

 A helyszínen nem lesz kiállítóterem. 60méterre a felszín alatta nehezen lehetne csarnokot építeni, és erről nem a bánya tehet! Ha ők nincsenek meg sem találjuk! Gondoljátok meg ha ez az egész egy Tesconál kerül elő, hol vannak azok a gépek, amivel tegnap kemeltük az első fát, csak az a csonk 3,2 tonna volt! Kérek mindenkit gondolkodjon, mielőtt szitkozódni kezdene!

A kiemelt fáink Borsodban maradnak, kiemelt töredékek a kiállításban(ingyenes!) megtekinthetők. Az igazság az, hogy a miskolciakon kívül mások nem is próbálkoztak. Tudok olyan profról, aki látatlanban leírta az egészet. Persze nyár közepén nem igazán fontos a tudomány..

 

Elnézést kérek azért ha túl sok és kéretlen információkat írtam ide!

Óvakodjatok! És most legyünk újra némák!