tubi2002 Creative Commons License 2007.08.01 0 0 800

csak ismét csendben szeretném közbevetni, hogy...

 

- látom, mindketten nagyon jól ismeritek Ankert és a dolgait, sokat olvastatok, hallottatok, láttatok és tapasztaltatok. ez alapján nektek minimum kerületi bajnoknak kellene lennetek!

 

és most őszintén mondom, hogy a következő szavakat nem bántásként írom (remélem, nem is feltételezitek rólam a rosszindulatot): de nem vagytok bajnokok! akkor valami hibádzik... de mi?

 

- van-e egyenes összefüggés a galambászattal kapcsolatos tapasztalatok, tudás megszerzése és az eredményesség között?

(nekem ezzel kapcsolatban elég jelentős fenntartásaim vannak, mert ismertem egy Fülöp Ferenc nevű galambászt, aki vagy harminc éve a váci egyesületben kezdett galambászni, két év múlva kerületi bajnok volt szedett-vedett csapatával - sajnos itt megszakad a film, mert egy családi konfliktus miatt éppen a padláson akasztotta fel magát)

 

mivel szerintem a galambászatban a "túlgondolkodás" csak zavart okoz, én úgy gondolom, a gyakorlati oldaláról kell megközelíteni a kérdést. ezért nem érdekel a származás, a szem, az izomzat, a szárnyforma, meg a testalkat...

 

ezért hát kérdem: a gyakorlati tapasztalaitok alapján vannak-e már olyan szabályok, amelyek általánosan felállíthatók a postagalambsportban?