Sica Creative Commons License 2007.07.31 0 0 280
:-) Kb. ezek az első mosolyok itt ma... Egyébként tényleg sokminden történt, el sem hittem a végén, hogy 11 óra van. 5 órán át alkudoztunk arra, hogy végül semmit ne módosítsanak. Ha így utólag belegondolok semmi értelme nem volt, csakn az esténket is elcs..ztük. Ugyanitt lennénk, ha bementünk volna, csukott szemmel aláírjuk, 5 perc alatt és kijövünk.

Na az, hogy kaptunk így túlzás! ha nem kérsz, ilyet nem kapsz! Mi csak azért kaptunk, mert anyósom tudta, hogy mit akar kérni.

Hát majd nézd meg a szórólapon az alapkonyhát. Azt, ami a képen van 240 ezerért. Szép darab. Kaptunk egy másik prosit is, azokban vannak szép konyhák, mondjuk nekem egyik sem olyan, hogy szerelem első látásra és más innentől nem is jó. De azok el tudom képzelni, hogy mennyibe kerülnek... Na mindegy, azért majd elmegyek, megnézem, kérek egy árajánlatot úgy, hogy ne tudják honnan jöttem, és utána szerintem megcsináltatom mással :-) Ott meg veszek gépeket. 120 ezerért persze nem sokat, de ha meglesz belőle a sütő meg a főzőlap, akkor már jó.