annie99 Creative Commons License 2007.07.26 0 0 2334

"Fehér Szarvas általad említett könyvéről nem is hallottam még."

 

Ijedtemben megnéztem a cetlimet. A helyes cím: A vadludak asszonya, rosszul emlékeztem, ráadásul nem is erre gondoltam, mert ez valószínűleg csak kéziratban létezik. A Hajnalcsillag főnök című könyvet akartam kérdezni, mert erre maga F.Sz. hivatkozik a Hét Fekete Hold mellékletében, tehát valószínűsítettem, hogy kiadták valamikor. Tudok még egy Rézbőrű messiás című könyvéről is, de ne kérdezd, hogy honnan, valahol a neten találkoztam a címmel, de infók nélkül. Szóval lehet, hogy ezek tényleg csak kéziratban léteznek.  

Egy Hét Fekete Hold boldog tulajdonosa vagyok, de sajnos restauráltatni kéne, mert szétesett már egészen, nem is nagyon merek hozzányúlni. A melléklete viszont szkennelt változatban  fenn van a gépemen, kb. 25 oldal, oldalanként 1,5-1,7 MB, ha jól emlékszem. Ha érdekel, szívesen elküldözgetem.

 

Az "érthetetlen" mondatod természetesen nem volt érthetetlen, csak érdekelt a mögötte húzódó világlátás. Sokszor engem is megérintenek az általad említett érzések, és valami ősi mélységekből feltörő vágy egy kerítések nélküli szabad és emberi léptékű élet után. (Nem akarok képmutató módon úgy tenni, mintha a mérleg másik serpenyőjében nem lennének más, ambivalens érzéseim például a törzsi háborúkkal, a kínzásokkal vagy a vérbosszúval kapcsolatban, de azokról már írtam eleget.)

Előzmény: mastinkala (2333)