klsderm Creative Commons License 2007.07.24 0 0 1738
Kedves Okhg!

 

A „végleges” szőrtelenítő krémek nagyon megkönnyítik az azt bíró páciensek életét. A szőrszálak elvékonyodnak, megpuhulnak, ritkábbak lesznek, ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy Ön szerencsés, mert ezek a készítmények a gyakori használatával sokszor a bőrt is károsíthatják. Ha Önnek bevált, úgy alkalmazza, de végleges eredményre, mint ahogy azt sokszor hirdetik, ne számítson. A szőrszálak vissza fognak erősödni. Pláne, ha a háton van szőr, mert az a férfiembernek egész életében nőni fog, úgy, ahogy a hajas fejbőrről lassacskán tűnni fog a hajkorona. Sajnos.

 

Az elektrolízis a háton alig hagy nyomot. Debrecenben ismerek két mesterkozmetikust, ők adhatnak felvilágosítást, hogy ki foglalkozik lízissel (Dr. Zsoldosné Matyaczkó Katalin és Liptákné Kocsis Zsuzsa). Minden debreceni telefonkönyvben benne vannak.

 

A férfiaknál a mellkas lézeres epilálásánál nem a teljes szőrmentesség elérése a cél, mert a fentebb említett genetikai befolyásoltság miatt úgy is egész életben nőni fog a szőrzet. A meggyengült, alig látható, kozmetológiai problémát (a strandon alig észrevehető szőrzet) nem okozó lézeres epilációt el lehet érni 4-8 kezeléssel. A mellkas szőrtelenítés nagyon fáj, de csak ha jól csinálják (Woody Allen atán szabadon).

 

Kíváncsi lennék, mennyi ideig (mint írta naponta) használta, szóval mekkora energiát, pénzt, időt fektetett az egész szőrmentességbe?

 

 

Kádárdr

 

 

Előzmény: okhg (1731)