ccsőszami
2007.07.24
|
|
0 0
1073
|
Jenőnek volt igaza és nem Sipinek:
Alexandre Vinokourov ( Astana): " A tegnapi szakasz után, amikor semmi sem sikerült, ma nagyon motivált voltam. Meg akartam mutatni, hogy jó formában vagyok, és egy győzelemmel szerettem volna a csapat morálját is feldobni. Tegnap nagyon rossz napom volt! Bár a lábaimmal nem volt gond, inkább fejben nem voltam igazán ott, nem is próbáltam elmenni a legjobbakkal, tudtam, hogy ezt a Tour-t már elvesztettem, és így nem is erőlködtem. A Plateau de Beille-hez vezető emelkedőn egy néző elrántotta Ivanovot, aki pont előttem ment, így mind a ketten elestünk, de nem volt olyan súlyos az eset. A rajt előtt a célom az összetett győzelem volt, így bár szereztem 2 szakaszgyőzelmet, mégis csalódott vagyok. De az esésem miatt nem volt szerencsém, ez sokat kivett belőlem. Ilyen az élet! Nagyon jól ismertem a Peyresourde-i emelkedőt, tudtam, hogy ha elsőként érek a csúcsra, akkor megnyerem a szakaszt. Ezek után már a csapat és én is Andreas-t fogjuk segíteni, hogy legalább egy dobogós hely összejöjjön neki."(velo.hu) |
|