aseus Creative Commons License 2007.07.24 0 0 81

2007.07.21, szombat délután 15 és 18 óra között lopták el a Magellan Corvus-omat a Margitszigeti Hajós Alfréd uszoda elől.
A bringa alig volt egy hónapos, nagyon szép állapotban volt, messziről látszik, hogy csillog-villog még.
Szürke, 2007-es dizájnú 20"-os váz, Shimano Deore LX hátsó váltó, B+ Control fékkarok, Oval kormány, Neon RST teleszkóp, fém pedál, Truvativ Isoflow hajtómű.
A 28"-os kerekeken piros, sarga meg feher feliratok voltak, pl: „WST Allterrainsaurus”.

 

Nehany ismertetojel, hatha tud segiteni valaki ez alapjan:

 

A vazszam, ezt beleirtam a feljelentesbe is: FMRO 101457

Az oldaltamasz vegerol letorott a kis muanyag talp (vagy hogy hivjak), valoszinuleg amikor elvitte a tolvaj, azt megtalaltam meg a helyszinen.


A fekkar hazan, az egyik oldalon, mar nem tudom melyiken volt par karcolas a fekete festesen. A jobb valtokar hazan, felul meg madarpiszok nyomai lathatoak, meg kicsit meg van kapargatva. Ez utobbi akkor keletkezett amikor az elobbit probaltam eltuntetni.

A vazon nem tudom, volt-e karcolas, viszont sarvedok hijan, raszaradt sarnyomok voltak rajta, az elso teleszkop femdugattyuin is eleg sok mocsok volt, persze lemoshattak azota.

Hugo Sport-os matrica volt meg a nyereg allatti vazcsovon, illetve egy vonalkodos cimke a kormanycsovon, de hat lehet ezeket is leszedtek persze.

 

Hülye voltam, mert csak egy spirálzárral zártam oda, de az is eltünt.

Ha latsz valahol egy csili-vili, zsir ujnak latszo Magellan Corvust, nezd meg legyszi, ha tudod, kicsit kozelebbrol. Esetleg kerdezz ra, hol vettek, mikor stb., es ha gyanus, irj, legyszi: g_80@freemail.hu

 

vagy hivj:

 

0630/41-52-414

 

Koszi!