-cc- Creative Commons License 2007.07.20 0 0 312
csak egy rövid villámkérdés: panelház erkéllyel. az erkély két fala az a "jófajta" lukacsos fal, mint a sajt. glettgipsszel (polifarbe) illetve modelgipsszel (mikor épp mi volt a felújítás adott szakaszában maradék a fángliban) tömögettem a lukakat. aztán meg csiszolópapirral átcsiszoltam. na total por lett, erre nedves ronggyal áttöröltem.
aztán maradék duluxszal kikentem, de hámlás szerűen nagyon sok helyen már a hengerezésnél lejött. gondolom poros volt. tudom, hgoy a dulux beltéri, de annyi mentségem van, hgoy sose esik be az eső.
namármost alapoznom kellett volna? mivel? egy része már le van festve de itt ott látszik - bár nem penetránsan - hogy hol voltak a hámlások. meg ugyanott esős nyirkos időben ezek a hámlások felhólyagosodnak (majd persze visszamennek).

relative kicsi aza falfelület, amit festeni kellene, viszont nem akarok fehéret, kikevertetni meg nagyon drága lenne egy tényleg jó (és nem csak amolyan halványan derengő) szint. a már lefestett dulux rétegre festhetek, vagy mi legyen vele?
köszi