tubi2002 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 463

eh, dehogy sértődtem meg :) de tényleg!

 

én egy játékot javaslok. kezdem: én szerintem úgy kellene állományt alapítani, hogy mondjuk meg kellene nézni a helyben érdekelt kerület, meg a szomszédos kerületek listáit. ki kellene választani négy-öt olyan sporit, aki évek óta a spiccen van. és meglátogatni. ha kezdő lennék, akkor vagy egy diktafont vinnék magammal, vagy egy jegyzetfüzetet, s amikor hazaértem, frissen feljegyezném a benyomásaimat is.

 

(apropó: ti vezettek galambász naplót?)

 

második lépés: a kör végén eldönteném, hogy ki az a két-három spori, akihez még legalább kétszer-háromszor elmennék. és végül kikötnék egynél-kettőnél. lehetőleg a közelben, vagy ha van autóm, távolabb is és szinte minden héten mennék hozzá. ennek előbb-utóbb galamb lenne a vége. elsőre talán csak a versenydúcból, de ha látják, hogy komolyan érdeklődöm, adnaK a tenyészből is.

 

ezek a galambok jelentenék az állatorvosi lovat. mindent meg lehetne tanulni velük, sőt, az ellesett dolgokat ki is lehet próbálni.

 

nos, ez a kezdet. itt a közelemben Buzás Jánoson kívül, aki nagyon szimpatikus és felkészült tenyésztő, elmennék mondjuk Kurucz Attilához Csörögbe, Várhegyi Istvánhoz Vácra, azután mondjuk keresnék egy-két budapesti sporit is (ezt a területet nem nagyon ismerem. ti kit ajánlanátok?). akiket megneveztem, mindannyian klasszikus utánpótlásnevelő sporik és tisztességesek.

 

ti kihez fordulnátok a környéketeken, ha most kezdenétek?

Előzmény: Neon Licht (462)