vt75 Creative Commons License 2007.07.19 0 0 123

Sziasztok,

 

ASSR: most hívtak fel a SOTE-ről és elég elkeserítő volt az eredmény: a gép 120 dB-n sem talált semmilyen hallásmaradványt. (valszeg Nórinál is ez van, ezért jött ki olyan gyorsan a vizsgálatról, mint Zs).

G doktornő hívott fel, és abban maradtunk, hogy "jobban" ráfekszünk a CI-re, mert ez az állapot "gyakorlatilag teljes süketség": hamarosan lesz 2 oltás a László kórházban, illetve utána a műtét előtt nem sokkal a CT.

Szept-októberre szeretnénk (ők, mi) a műtétet, hogy még 2 éves kora előtt meglegyen, illetve K vissza tudjon menni dolgozni.

Ez egy elég erős gyomros volt mára, pedig a reális agyam (100 dB-n "talán valami" a második BERÁn) ezt kellett, h sugallja.

 

Anyatanya: ott regisztrálni kell, és nem tudom, hogy vannak-e itt olyan olvasók, akik csak kívülről követik az eseményeket, mert ha igen akkor jelezzenek.

Találkoztunk még egy sorstárssal amíg a viszgálaton voltunk, ott mindkét pici hsérült lett. A nagyobbat nemrég műtötték (talán 3.5-éves), a kisebbik is hamarosan sorra kerül (2.5?). Cseréltünk telszámot is, mert nem használják/ismerik a netet, és ha később lesz valami közös CI-s dolog Mo-n is, akkor nekik is lehetne szólni...

 

Üdv, T