Freehill Creative Commons License 2007.07.18 0 0 179

Néhány fejlesztés a Kisalföld Volán területén!

 

Kezdetnek az RTL Klub híre: Vandálbiztos menetrendtáblák Győrben

http://www.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0707277526

 

Menetrendtartó keret GyőrbenA fenti hírben nem szerepel, hogy a menetrendi lapokon piros pöttyel azonosítják az irányt és a megállóhelyet (az elmúlt években ez nem volt szokás).

 

(A helyközi üzletág már régen ilyen táblákat használ, csak azok narancssárga színűek.)

 

Szintén változás, hogy az új menetrend érvénybe lépése óta Győrben és Sopronban is csak az aktuális célállomás szerepel a helyi járatok elektronikus kijelzőjén. (Korábban az induló állomás is ki volt írva, így nem fért ki a pontos úticél, illetve nem volt egyértelmű az sem, hogy a kettő közül melyik az.)

 

Fedett váró tájékoztató plakátja GyőrbenBizonyos fedett várókban az önkormányzat kommunális szolgáltató cége új tájékoztató plakátokat helyezett ki. Most először a Volánt is megkérdezték, így végre a hivatalos megálló-elnevezéseket használják, és a viszonylatok felsorolása is korrekt. Kár, hogy a hálózat hamarosan újra változni fog, a plakátokat viszont nagy valószínűséggel nem cserélik le. A plakátok távolról nézve jól mutatnak, közelről viszont több bosszantó apróságot fedezhet fel az ember a térképen. (Pinnyéd városrészt pl. átkeresztelték Kunszigetre...) Ezzel kapcsolatban a legdühítőbb az, hogy néhány plakátot egészen máshová tettek ki, mint ahová szól, és többszöri jelzés ellenére sem hajlandók helyrerakni.

 

Ettől függetlenül azért összességében fejlődgetünk :)