zita2 Creative Commons License 2007.07.17 0 0 1727

Sziasztok!

 

Gondoltam, én is leírom az "élményeimet", hátha hasznára válik valakinek. Én két alkalommal voltam a textilnevű klinikán, természetesen előre bejelentkezve. Első alkalommal fél óra várakozás után közölték, hogy csúszás miatt ma már nem tudnak fogadni. Roppant boldog voltam, hogy potyára odamehettem, ráadásul a munkahelyemről kellett elkéredzkednem, máshogy nem tudtam megoldani.

Második alkalommal már bejutottam. Aznapi elsőnek jelentkeztem be, elkerülendő, hogy csúszás miatt megint kimaradjak... :) Ekkor derült ki, elfelejtettek szólni, hogy rövidre vágott szőrrel kell jönni. No, sebaj, készséges nővérke nekiállt leborotválni íziben. Szárazon. Pattogott a penge a bőrömön, kb. 3 mm-enként elvágta a bőrömet, de szerencsére csak a felhámot, nem vérzett. De ilyen bénát még az életben nem láttam. Mindenesetre utána pár napig még furcsán néztem ki. Eztán jött a kezelés. Dokibácsi beállította a bőrszínnek megfelelő sugárzást. Így történt: rámnézett, látta, hogy ultrafehér bőrű vagyok kék szemmel, majd benyomta a lehető legbarnább bőrhöz tartozó fokozatot. Mondom: nem lesz az sok? Válasz: nem, így jobban hat. Hát, ő tudja. Bár már kezdtem gyanakodni. Aztán mondták, hogy most várni kell, hogy bemelegedjen a gép. Vártunk, vártunk, de az a fránya csak nem melegedett. Végül letelt az egy óra, ami elvileg a kezelés időtartama lett volna, én meg ott maradtam csíkosra borotváltan, méregtől eldurranó fejjel, és megint csak nem lettem megkezelve. Merthát a gép nem indult, nekem viszont muszáj volt bemennem a munkahelyemre.

Röviden összefoglalva ez volt ismeretségünk története a fent említett intézménnyel. Ezek után nem kértem több időpontot... A kiesett munkabér + útiköltség így is kb. 15.000 Ft-omba került, nem beszélve a mérgelődésről. Én nem ajánlom senkinek...