pdia Creative Commons License 2007.07.17 0 0 176

Átolvasva a topicot azt látom, hogy zömmel bp-i állatorvosokról van szó.

Hát én tudok szar orvoscsokrot is debreceni állatorvosokból is! Meg környezőkből is (némelyikkel csúnyán össze is vesztem a szakbarbárságuk miatt...)

Van egy 14 éves törpe schnauzerem (többek között). Több orvosnál is jártunk, mert az ajánlott dokik sem voltak a helyzet magaslatán (van egy enyhe szívbaja, de nem túl komoly). Egyszer, olyan két éves korában rettenetesen hányt, igen rosszul volt. Elvittem az addig rendszeresen látogatott rendelőbe (két doki szokott rendelni, mindig egyhez jártam, hát akkor a másik volt ott). Manuális (!) vizsgálattal "megállapította", hogy bélbaja van a kutyának, adott hashajtót (!) és elhajtott. A kutya még rosszabbul volt. Nem bírtam nézni, elvittem egy másikhoz (azóta is ő a dokink - többé kevésbé), aki igen alaposan megvizsgálta, lázat is mért (!), és kiderítette, hogy mi a baja a dögnek. Semmi köze nem volt a beleihez... Ő maga is fel volt háborodva a kollégája szakbarbárságán... Nem ragozom, rendbe jött. A másikat első dühömben fel akartam jelenteni, de nem tettem. Csak nagy ívben elkerültem és nem ajánlottam senkinek sem. Mások véleménye szerint is inkább csak boncolnia kellenet... Kecskeméti a vezetékneve...

Az a doki, akihez vittem van annyira korrekt, hogy ha valamit nem tud, elküld máshoz, aki tudja. Ezért most ketten vannak, akikben megbízom.

Volt olyan is, aki ügyeletes állatorvos volt, vittem hozzá ugyanezt a kutyámat, de olyan részeg volt, hogy nem engedtem, hogy hozzányúljon a kutyámhoz, eljöttem. De volt olyan is, aki az akkor nyolc éves kutyámnak kábé 3 évet jósolt még, de a kisöreg még mindig velem van, és szarik az állatorvosokra...

 

A szomszédom kutyáját megmérgezték. Az állatorvos ki sem jött, a rohamok miatt a telefonba azt mondta a tulajnak, hogy epilepsziás a kutya... És ő a falu állatorvosa!!!