sattilaaaa Creative Commons License 2007.07.16 0 0 941
HÖLGYEIM és URAIM!

 

Úgy hiszem, hogy kezdem átlátni az itt nyomuló „anti-talentumok” célját...

Ha valaki valami olyat ír be ide, ami az üdülőjog mellett szól, s azzal nem tudnak a fentebb említett egyedek mit kezdeni, írnak nagy bőszen és gyorsan annyi negatívumot, - többnyire hülyeséget - hogy a pozitív írás már csak a második, esetleg a harmadik oldalon legyen olvasható. No és ugye ki lenne az elvetemült, aki venné a fáradságot, h. „ilyen mélységig visszalapozzon”?!

 

Nos „tisztelt” Tónik (Anti...-k)! Van egy rossz hírem...

Mivel legalább 100 - azaz száz - megcáfolhatatlan, tényekkel alátámasztható érvem van arra vonatkozólag, h. érdemes üdülőjog tulajdonossá válni, (klubtagnak lenni) úgy döntöttem, ezentúl miután „eltűnik” az első TÍZ bejegyzés közül az enyém, (ez a minimális beállítási lehetőség) minden alkalommal „bedobok” egy újabb érvet :-)

 

Tehát hajrá „Tónikáim”!

(éppen elnézést akartam kérni a talán kissé lekezelő, személyeskedő stílusomért, de aztán hamar rájöttem, h. nincs itt helye efféle úri modornak, hiszen a „Tóniék” sem különbek)

 

FIGYELEM!!!

Kéretik csak és kizárólag megcáfolhatatlan tényeket beírni - lehetőleg „egy Tóni”, építő jellegű hozzászólását csak 1 - azaz EGY - topic-ban (és NE háromban!!!) írja le!

 

Ha képesek vagytok - ezzel kapcsolatban némileg szkeptikus vagyok - elfogadni a „játékszabályaimat”, s mellőzni a titeket ért vélt, vagy valós(nak tűnő) ellenérzéseiteket, és nem írtok be ide ezentúl holmi mondvacsinált hülyeségeket is...

...nos akkor számíthattok rám!

 

Menni fog???

 

Kétlem :-(((

 

De hátha mégis???!!!

 

HAJRÁ HÖLGYEIM és URAIM! :-)))