DJ.
2007.07.16
|
|
0 0
214
|
Hello Mindenki! Amo78-hoz csatlakozva szeretnék mindenkit én is megkérni, hogy szóljon rá a kavics, kő dobálókra és a kutyásokra is! Jelen pillanatban ugyanis az érintettek számára én vagyok a kötekedö, gonosz szomszéd néni, aki hobbiból cseszegeti Őket. Ez még nem nagyon izgatna, viszont ha azt hiszik, hogy ez csak az én problémám, akkor tojnak rá... Szóval aki látja, hogy dobál egy kölök és nem látja, hogy anyja-apja leszedi a 10 körméről (azért a többség leszedi) legyen olyan kedves szóljon szépen, hogy ezt nem szabad és, mondja meg az illetőnek, hogy zavarja ezzel a lakókat, tönkreteszi a tavat stb... Az idegenektől a kissrácok nagyobb része begyullad, ezért az is lehet, hogy ez a rászólás lesz a hatékonyabb! Kutya ügyben is talán eredményesebb lenne, ha nem csak 2-3 ember tenné szóvá a dolgot. Talán komolyabban vennék a problémát. Jelenleg azt hiszik, hogy csak azért, és akkor kell bezárni, ha valaki fél tőle... hiába magyarázom...egyedül Szép napot! Ui: még nem láttam az új cuccokat, de remélem még ma lejutok... |
|