dcarter4 Creative Commons License 2007.07.16 0 0 1725

Szia!

 

Már korábban is szóba került a fórumon, hogy azért vannak ezek az árkülönbségek, mert mindenki más típusú gépekkel dolgozik. Ami olcsóbb (gagyibb) gép azzal a kezelés is olcsóbb. De biztos vannak kivételek is! Nem értek a gépekhez...

 

Általában 6 kezelést ajánlanak a legtöbb helyen (persze csak ha tényleg szőrös vagy, és a testről beszélek, nem az arcról).

 

Nehéz kiválasztani, hogy melyikkel érdemes kezeltetni magad. Amelyikről már hallottál valamit, esetleg garanciát vállal, vagy találsz olyat, akinek a páciense meg van elégedve, ahhoz kell menni.

 

A lézert egyébként bőrfiatalításra is használják, meg egyéb szépészeti kezelésekhez, tehát nem hiszem, hogy káros lenne a bőrre. Szerintem a rendszeres szolárium sokkal rosszabb a bőrnek hosszú távon.

 

Bár én csak 1-2-szer voltam kozmetikusnál gyantáztatni, mert anyukám csinálta otthon, sok ember meg van azzal elégedve, hogy havi egyszer eljár. Szerintem vagy nem hallottak még eleget a lézeresről, vagy nem bíznak benne, vagy azt hiszik, hogy így jobban járnak, mert kisebb összegeket szórnak el egyszerre. De van olyan is, aki a fájdalomtól rémül meg.

 

Szerintem senki sem gondol bele, hogy mennyivel olcsóbban kijön hosszú távon, csak azt látják, hogy az egyik 1500, a másik pedig jóval több egy-egy alkalomra.

 

És ne feledkezzünk meg azokról, akiknek a havi 1-2 borotválás elég, azoknak meg tényleg felesleges nagyobb összegeket elszórni bármire is.

 

Ugyan én mégcsak a 3. kezelésen vagyok túl, de bizakodóan nézek előre, mert nekem már tényleg nem maradt más megoldás, csak ez. Semmilyen módszer nem eredményes a szőreimre, mindegyiktől begyulladt és bőr alatt nőtt. Végső elkeseredésemben döntöttem a lézeres kezelés mellett, ami egyelőre jónak tűnik. Az biztos, hogy a vastag szálak eltűnnek, és jóval kevesebb is lesz, tehát az én problémám nagy mértékben megoldódik. Ha sikerül elérnem, hogy több hetente/havonta 1x kell borotválnom, akkor már megérte (ugyanis a borotválás nekem 1 napig tartott.

 

És hát igen, sok pénzbe kerül, de mi nem?! Ha megnézzük, hogy nem cigizem, rögtön spórolok min. 200.000 forintot évente. Ha hozzávesszük, hogy ebben az évben nem mentem nyaralni, mert úgy gondoltam, hogy ezt az áldozatot megéri, akkor ismét spóroltam kb. 200.000 forintot (és ez egy olcsó nyaralás lett volna).

Az élet drága, és az ember minden felesleges dolgot megvesz.

 

Akinek van lehetősége, annak érdemes megfontolni.

 

Ez csak az én véleményem volt.

 

Bocsi a kisregényért!

Előzmény: etimea (1724)