sattilaaaa Creative Commons License 2007.07.15 0 0 916

Szia!

 

Én egy "TS értékesítő" vagyok, immáron 9 éve és valószínűleg nem csinálnám, ha egy nagyon kedves barátomtól - akinek anno én adtam el két hét nemesnépi üdülőjogot - nem jönnének folyamatosan a pozitív visszajelzések.

Azóta a munkámból adódóan rengeteg más tulajdonossal is volt alkalmam találkozni, többségük teljesen meg van elégedve a lehetőséggel.

Nem tudom, az RCI pontrendszerről hallottál-e? Mikor ez bejött hozzánk, én már a másodkezű értékesítéssel foglalkoztam, s mivel a pontrendszerről csak felületes ismereteim voltak, ezt én is hülyeségnek tartottam.

Egészen addig, míg egy ilyen tulajdonossal is találkoztam.

Ők a pontjaikat egy luxus hajóútra váltották be, s mesélve élményeiket, hamar meggyőztek róla, hogy ez is egy rendkívül jó lehetőség.

Természetesen találkoztam elégedetlen klubtagokkal is, de ők általában azok közül kerültek ki, akik - ahogy itt a "sárdobáló, anti-k" mondják - némileg félre lettek tájékoztatva.

Nem vitatom, hogy mint minden üzletágban, itt nincsenek inkorrekt emberek (na ezt figyeld meg, hogyan fogja e kijelentésemet "meglovagolni Anti-Bratyó" :-))) ), de azok, akik egy kicsit is veszik a fáradságot, hogy utána járjanak bizonyos dolgoknak, felhívják az értékesítő céget, vagy az RCI-t, esetleg megkérdezzenek más klubtagokat, tuti hogy előbb-utóbb ők is belejönnek, s boldogulnak.

Volt már olyan ügyfelünk is, aki úgy jött el a prezentációnkra, hogy szar ez az egész, és adjuk el, ha lehet, minél előbb! A bemutató végére pedig totál meggondolta magát :-) Egyszerűen csak nem volt birtokában a kellő ismereteknek, mi viszont "vettük - helyette - a fáradságot" és "felhomályosítottuk". Azóta is hálás nekünk :-)

Nos ennyit az én tapasztalataimról :-)

És még egyszer, ha elfogadsz egy tanácsot tőlem: teljesen felesleges vitába szállnod itt ezekkel az anti-talentumokkal! Mert, ha - hozzájuk hasonlóan - én is ízekre szedném a hülyeségeiket, a konklúzió az lenne: az a baj, h. van rajtam sapka, vagy az h. nincs :-)))

 

Előzmény: elipszis (914)