Zsuzsanna-Cecilia Creative Commons License 2007.07.14 0 0 2033

Szia kedves Szeleszte!

Nem akarok senkit sem sértegetni, de ismét csak azt tudom írni, nem semmi a dokid!  Isten mentsen meg tőle mindenkit!

A nőgyógyász sajnos "nem tud " semmit sem csinálni a hormon eredetű cisztákkal!!! 

Szerintem mégiscsak meg kellene próbálni a Szűcs doktornőt, ő a S.E.II.sz.Belklinikáján dolgozik, nincs magánrendelése!

A  www.hipofizis.hu honlapon megtalálod a rá vonatkozó információkat! // még az is oda van írva, sürgős esetben  személyes megbeszélés! Beutaló- és vizitdíj köteles a rendelés a klinikán! Ki kellene préselni a házi dokiból egy beutalót! // tudomásom szerint kötelesek kiadni! //  

A szivedre sem hajlandóak semmi hatásos bogyót felírni?  Pedig nagyon sokféle van!

Tudom, mert annak idején nekem is meg kellett találni, amit most már 17.éve szedek: Nitromint "R". 2x2.kapok.           Habár nekem a terhességi toxémia miatt lett rosszabb a vérnyomásom! 

A Nitromint"R",Ednyt 20-as, Hygroton 0.25-ös, és az inzulin együttesen tartják rendben a vérnyomásom, ami így 130-140/ 90.körül lődörög!  /53.éves vagyok/

Lehet, hogy ha hormonodra normális kezelést kapnál, nem is olyan szívbogyókra lenne szükséged! 

// ha pl. magas a cukrod, olyan szívdobogás, mellkasfájdalom, nehézlégzés, fej"dübörgés",izzadás,stb. van, hogy az ember gyereke a falnak megy tőle!//

Őszintén drukkolok, hogy rendeződjön végre a helyzeted!

üdvözlettel:Zsuzsanna-Cecilia

Előzmény: Szeleszte (2031)