etimea Creative Commons License 2007.07.13 0 0 1724
Sziasztok!

Lehet, hogy csak nekem vannak fura gondolataim a lézeres kezelésekkel kapcsolatban, de remélem, itt kapok majd választ némelyik kérdésemre!

Elsősorban nem értem, hogy hogyan lehet az, hogy valamely klinikákon, szalonokban kb. 10-15 000 forint az alkar kezelése, van ahol akár a 30 000 forintot is meghaladja ez az összeg? A félreértések elkerülése végett, az előbbi árak alatt 1-1 alkalmat ért a klinikák mindegyike, és mindegyik esetben 4-8 kezelést javasolnak!

Kérdéses még az is, hogy mi miatt van az, hogy kozmetikai szalonban kb. 1 500 forintot otthagynak a hölgyek a bikinivonal gyantáztatása után..., amikor ha kiszámoljuk, az havi 3 000 forint, évi 36 000 forint... lézeres kezelésnél 8 000 forint/kezelés, vagyis az ajánlott alkalomszám /4-8/ után 32 - 64 000 forint után elérhetjük a "?végleges?" állapotot? Ennyire balgák lennénk mi nők, hogy inkább szenvedünk összezárt fogakkal, amikor ilyen egyszerűnek és gyorsnak tűnik a megoldás??
És azok az emberek, akik elég tehetősek ahhoz, hogy félmilliókat költsenek szépülésük érdekében, miért tűrik ők is a fájdalmat olyan társaik között, akik tényleg nem engedhetik meg maguknak a számukra drága beavatkozást?! Hogy van ez?

Sok helyen utánanéztem már a lézeres kezeléseknek, mindent elolvastam róluk, ilyen-olyan tudnivalókat, cikkeket stb., de hol írnak arról, hogyha minden utasítást és elővigyázatossági szabályt betartunk a lézerezések után, pár év múlva nem alakul-e ki akármiféle szövődmény, bőrkárosodás…? A bőr nem roncsolódik a kezelés folytán? Vagy ha nem ma vagy holnap, akkor 2-3-4 év múlva nem látszik-e meg a bőrön a hiúsági kezelés? És a természetellenes lézernek jótékony hatásai lennének a bőrre? Feszes és homogén lesz? Hihetetlen!
Sajnos, nem volt még szerencsém olyan valakivel találkozni, vagy kapcsolatba lépni, aki 3-4 éve kezeltette magát, pedig igencsak kíváncsi lennék a véleményére!

Valaki, aki jártas a szőrtelenítésben, próbálja meg eloszlatni kétségeimet!