144000 Creative Commons License 2007.07.13 0 0 477
„"Az Úristen jegyzett el engem, saját magával díszítette fel lelkemet! Ó mily nagyon tetszik az Úrnak, ha engedelmes és készséges a lélek, mert akkor felfoghatatlan bölcsessége utat talál benne, és egyre inkább magához vonzza őt."

A Szentírás mondja:
"Boldog, akit kiválasztasz és felemelsz,
hogy csarnokaidban lakjék."

Igen, valóban boldog, mert választottamnak házamból való jó dolgokat adok, és e jó dolgok szent tanítások, melyek az én szájamból fakadnak. Prófétámat mennyei gazdagsággal és ragyogással, azaz erényekkel teszem ékessé. Azt akarom, hogy templomom szent és tiszta legyen! Azt akarom, hogy oltárom olyan tiszta és tündöklő legyen, mint ezernyi drágakő! Nyelvét kétélű karddá teszem, hogy menjen és beszéljen a gőg és az önteltség ellen, a fennhéjázó szónokok ellen, az emberi büszkeség és mindaz ellen, amit az emberek nagyra tartanak. Beszéljen az igazságtalanság és mindaz ellen, ami ellentmond szeretetem törvényének.

Tetszésemre van lakóhelyem, mert Lelkem megpihen abban, akinek hordoznia kell Szavamat. Prófétámat, aki egybekelt az Igazsággal, elküldöm mint királyi követemet a Föld gonosz sarkaiba, hogy himnuszokat énekeljen nektek az igazságosságról, a jóságról, a szentségről és az erényről, és emlékeztessen benneteket az én útjaimra. Emlékeztessen minden rendű és rangú embert arra, hogy

- ÉN VAGYOK a lélekben szegények kenete,
- ÉN VAGYOK a ti jólétetek biztosítója,
- ÉN VAGYOK a fényességes Isten és a magasztos szeretet forrása,
- ÉN VAGYOK az egész teremtés Uralkodója és Vőlegénye,
- ÉN VAGYOK a test és a lélek orvosa és lámpása,
- ÉN VAGYOK azok vigasztalója, akiket az igazság miatt üldöznek,
- ÉN VAGYOK a betegek és a haldoklók balzsama és kenete.
- ÉN VAGYOK a ti Uratok és Istenetek, de barátotok, társatok és Atyátok is.

Szüntelenül neked adom magam, nemzedék, hogy tökéletesítsem képmásodat, amit eltorzítottál és bemocskoltál gonosz tetteiddel, bűneiddel és makacs ellenállásoddal, mert nem ismersz el engem Atyádnak.
Hiszen éppen azért adom magamat szüntelenül nektek, hogy a kegyelem által felemeljelek benneteket, hogy a kegyelem által meggyógyuljon látástok, és lássátok a láthatatlan dolgokat, amelyek soha el nem múlnak. Azért támasztok jóakaratomban szájam egyetlen szavával prófétákat, hogy a Szívemhez kössem őket.

Én, a fényességes Isten, már jóval a ti megteremtésetek előtt előre láttam ezt a nagy hitehagyást. Nincs talán jogom ezért prófétákat támasztani? Az egész menny örvendez, mert kegyes leereszkedésünkben megkönyörültünk közömbösségeteken.
Prófétákat támasztottam, hogy ők minden időben és közvetlenül megkapják mennyei felszólításaimat kegyelmem  áradatával együtt.

Megosztom velük isteni műveimet, mert szívük közel van hozzám. Az én Szívemből leheltem és lehelek sugallatokat a szívükbe, hogy hűséggel tegyenek tanúságot. Előfordul, hogy általuk megbotránkoztatom a gőgösöket, akiknek útjai nem az én útjaim.
Buzgóságomban e nemzedék megmentésére prófétákat támasztottam és eljegyeztem magammal őket. Megtanítottam őket arra, miként töltsék velem idejüket, és miként osszák meg életüket velem, míg a Földön élnek, ahhoz a kegyelemhez mérten, amit én adtam nekik.


PRÓFÉTÁVÁ AZ LESZ, AKIT ÉN MAGAM KENEK FEL

E napokban Fiammal és Szentlelkemmel együtt szállunk le mint három tanú. Lélek vagyok és így küldöm az Igazság Szentlelkét, hogy legyen veletek mindenkor, és vezessen el benneteket a teljes igazságra. Gondolj irgalmamra és imádj engem!

Az Ige, velem volt, és öröktől fogva létezett. Ő, aki a legközelebb áll hozzám, tett mellettem tanúságot, és Ő ismertetett meg engem veletek. Az én Igém úgy tesz tanúságot a Földön, miként én és a Szentlélek. Az én Fiam, Jézus Krisztus, aki saját Vére árán vásárolta meg Egyházát, saját Vérével tesz tanúságot. A Szentlélek, aki elvezet benneteket a teljes igazságra, vízzel tesz tanúságot. Mi hárman teszünk tanúságot mindenben, és mi hárman egységben vagyunk, minthogy egyedül mi vagyunk az egyetlen Isten, egy az akaratunk, egy a hatalmunk és egy az uralmunk. Mindhármunknak egyaránt tulajdonítható a hatalom, a szent bölcsesség és a végtelen jóság.

A szeretet indít engem arra, nemzedék, hogy megadjam egyesek számára a prófétaság lelkét, ők pedig véghezvigyék, amit én parancsolok nekik. Mézzel és olajjal táplálom őket, hogy hirdessék Nevem nagyságát. Hogy megtartsam őket az igazság alapjain és az értelmes gondolkodásban, sokszor megdorgálom, rendreutasítom és tanítom őket, hogy kenetté váljanak azok számára, akiket visszahozok házamba. Szent bölcsességgel tanítom őket. A bölcsesség pedig teljes egészében a törvény teljesítésén alapszik.

Prófétáimat arra tanítottam, hogy szemléljenek engem szentségemben. Megengedem és lehetőséget adok nekik arra, hogy közeledjenek nemességemhez, örvendezzenek közvetlen jelenlétemben és megízleljék édességemet. Az egyetlen teológia, és határozottan hozzáteszem, hogy az egyetlen igaz teológia az, ha engem, a ti Isteneteket szemlélitek, ami egyúttal előre megízlelteti veletek az örök boldogságot. Ez az igaz és a szent teológia. Senki sem úgy készül fel a prófétálásra, hogy tanult teológusként teleírja papírjait saját teológiájával. Prófétává csak az lesz, akit én magam kenek fel szeretetem kenetével, jó helyet készítve számára a Szívemben és elrejtve őt benne, hogy átvegye a Szívemben rejlő, belső, isteni és rendkívüli sugallatokat, hogy majd tűzként tudja hirdetni népemnek.

Ó ….. , hányszor hallottam a Földről a gúnyolódó nevetés és a gőg, a neheztelés és a süketség hangját, amikor az én Nevemben helyreutasítottad őket! Igen, a bűnösök visszautasítják a feddést, mindenféle mentséget találnak arra, hogy azt tegyék, amit ők akarnak.

Kimondhatatlan módon nyilatkozom meg prófétáim előtt, igen, ameddig még itt vannak a Földön, és ők tudatában vannak ennek a kegyelemnek. Felékesítem őket saját magammal, felékesítem őket ruhátlanságukban, önmagammal díszítem fel őket, és ők tudják ezt. Tudatában vannak isteni jelenlétemnek a szemlélődés alatt.

Emlékeztetem népemet, hogy a prófécia élő, mert az én hatalmamból származik, én rendelkezem vele. Mire való tehát ez a gőg a nemzetek részéről? Nem hallottátok, hogy én magam adok nekik elismerést közvetlen beavatkozásommal?
Igen, valóban! A Szívemhez szorítom őket, miként anya a gyermekét. Ily módon tartom prófétáimat közel a Szívemhez. De jaj! Jaj annak, aki ki meri nyújtani karját, hogy megérintse őket az én felhatalmazásom nélkül!


TOVÁBBRA IS TÁMASZTOK PRÓFÉTÁKAT

Szükséget szenvedtél, nemzedék, és én eljöttem, hogy betöltsem hiányodat, de te nem vagy boldog, mert amióta csak szólok hozzád, zokon veszed tanításomat. Eljöttem, hogy kigyógyítsalak hitehagyásodból, és a bűnbánó szívek meghallgattak engem. Eljöttem, hogy életre keltsem halottaidat, és ők megismerjenek engem Szentlelkem által mint Atyjukat, mert az isteni tudást csak Őáltala lehet elnyerni és felfedni azok előtt, akiket mi választottunk ki, hiszen maga a Szentlélek az ő tanácsadójuk és nevelőjük. Mert nem emberi tudás révén, hanem a Szentlélek által kapták értelmükbe a kegyelmet, hogy lássák a Háromságos Istent és beszéljenek Vele. Az emberi okoskodás semmilyen ügyes érvelése sem képes elhitetni velük, hogy nem találkoztak velem. Mintha csak azt akarnák bebizonyítani nekik, hogy "ruhátlanok", miközben jól tudják, hogy fel vannak öltözve. Én magam ékesítettem fel őket magammal.

Csakhogy az ördög a legjobbat vette elő megbízottjaim közül az Egyházban, hogy tanbeli tévedéssel vádoljon téged. Pedig a Szentlélek által hozzád intézett ismételt sugallataim világossá tehették volna előttük, és megérthették volna, hogy az ördög teszi próbára őket.

A Sátán ugyanis irigyli azokat az adományokat, amelyeket e haldokló nemzedék megmentésére ajándékozok. Irigyel téged, akit én választottam, és akin még meg sem száradt a harmat, ami mennyei udvaromban hullott rád, ahol felnőttél, s ahonnan értékes adományként küldtelek ki minden nemzetnek. Irigységében haragra gyulladva megesküdött, hogy rád önti mérgét és tönkretesz téged, hogy utálatosnak, csúfnak, veszedelmesnek és undorítónak tűnjél.

A te Boldogságos Édesanyád azonban segítségedre sietett és betakart palástjával.
Felemeltelek a kegyelem által, hogy hívj, amikor akarsz. Ez oly egyedüli és királyi adomány, amit ritkán adok meg választottaimnak. A Sátán irigységében arra ingerelt sokakat, hogy tegyenek nevetségessé téged, és a maga oldalára csábította őket.

A sok jó gyümölcs ellenére, melyeket összegyűjtöttem, hogy felkínáljam nekik, továbbra is próbára tesznek engem, lázadó módon megvetik gyümölcseimet és tanácsomat, és éppoly bűnösek és hűtlenek, mint őseik fiai, és kihívnak engem magas rangjukkal.

Vannak azonban, akik elhitték, hogy én szóltam, de a Sátán közömbössé tette még őket is. Csodáimmal kapcsolatban olyan nemtörődömségre indította őket, ami idővel lelohasztotta bennük a csodáim iránti érdeklődést, pedig a csoda életadó forrás, ami az örök életre vezetheti őket.

Bizonyára hallottad a magvetőről szóló példabeszédet, mely szerint, ha valaki meghallgatja Isten országának igéjét, de meg nem szívleli, akkor eljön a gonosz és elragadja, amit a szívébe vetettek. Ezek az emberek erőtlenül, megdöbbenten és értetlenül fogadják a kinyilatkoztatásokat. Azután vannak, akik örömujjongással hallgatják küldöttemen keresztül hangom visszhangját, nagy örömmel üdvözlik prófétámat, majd megrohamozzák a többi várost és elmondják, hogy éppen az ország igéjét hallották nyíltan és hatalommal hirdetni. Csakhogy hamar lelohad lelkesedésük, mert szavam köves talajra hullik szívükben, és nem ver bennük gyökeret. Amikor igém miatt az első üldözés éri őket, vagy valami csekély baj támad útjukon, nem tudnak kitartani. Nem, ők nem azok, akik szilárdak maradnak, amikor az emberek gyalázzák őket és mindenféle rosszat és rágalmat szórnak rájuk az én Nevem miatt, mert nem szilárd az alapjuk.
Ők lesznek az elsők, akik elbuknak.
Nem értették meg, hanem visszautasították a legfelsőbb uralmat… és az én békeköveteim keservesen sírnak az ő kiszáradt szívük miatt.”