szilva Creative Commons License 2007.07.12 0 0 627
Valamikor a múltban én is kérdezősködtem itt csótányok miatt. Nos, az lett a megoldás, hogy jött egyszer egy (talán 4. kerületi) rovarírtó társaság arra felénk (Csepel) és ügyfeleket próbált gyűjteni. Nos, végül szerződtünk velük, egy évre a szerződéskötés 1000 forint, és minden írtás 800 forint, amit negyed évente végeznek. Vállalták, hogy ha gond lenne (előkerülnek a rovarok), akkor garanciában visszajönnek.

Már az első írtás után is jelentős javulást tapasztaltunk (elvétve találkoztunk csak 1-2 kómás egyeddel) a korábbihoz képest (háztartási rovarírtók, csótánycsapdák használata). A második után teljesen eltűntek a dögök, a fújás után néhány héttel előkerült 1-2 példány, így garanciába visszahívtuk őket, amikoris zselés kezelést alkalmaztak. Azóta egyetlenegy csótányt nem láttam otthon, pedig ez már emlékezetem szerint több, mint 2 éve volt (az éves szerződést 2x hoosszabbítottuk meg). A társaság teljesen korrekt, mindig előre közlik az időpontokat, hogy mikor jönnek, és tényleg jönnek is (mi szoktunk elfelejtkezni mindig az odőpontokról:)). Soha nem kértek a szerződött összegeken kívül semmit, a garanciában kijövést is a legkorrektebbül kezelték (természetesen ingyen).

Ha belegondolok, hogy előtte mennyi Morteint és hasonlót fújkáltunk szét, és az mennyibe került, én mindenkinek csak javasolni tudom az ilyen megoldást. Ha valakit nagyon érdekel, talán elő tudom kotorni az elérhetőségüket.