tubi2002 Creative Commons License 2007.07.11 0 0 275

szia, én a tubi2002 vagyok, de valószínűleg nekem szól...

 

van msn-em: tubi2002@msn.com - de ezt most nem tudom használni, mert nem vagyok otthon. az irodában, ha bekapcsolom a gépet, amíg bent vagyok, aktív és hívható.

 

e-mailem: tubi2002@freemail.hu

 

ha te ismered Újházy Pétert, az lenne a legjobb, ha a sporit beajánlanád nála.

 

jövőre én is szívesen adok neki fiatalt. bár már lassan negyven éve galambászom, többször kellett újrakezdenem - sajnos. legutóbb három éve, de ez az utolsó, mert vettem egy házat, csak az enyém, és azt csinálok, amit akarok :)

 

visszakaptam a régi tenyészeimből néhányat, köztük Kalózt, aki kerületi sampion volt. eddig nem nagyon figyeltem rá, más, jó származási lappal rendelkező tenyészeket favorizáltam (Peller, Hétváry, stb.), de a tények rávilágítottak a lényegre: van a Kalóznak egy egyéves fia, ötször raktam, öt helyezés. ő vezeti az egyesületi sampionságot a B-programban, de rendesen is ott van az ötben. van egy tojóm, az dettó ugyanaz, de azt a versenydúcból gyűrűztem, a szülei nincsenek meg.

 

el is határoztasm, hogy a Kalózhoz szerzek egy jó tojót. közben vettem egy 13 helyezéses hímet (ezt egy év alatt repülte), amelyiket az egyik spori még fiatalon vásárolt a hajdúszoboszlói teszttelepen (Muelemans). rá sem figyeltem eddig eléggé. most úgy döntöttem, ő is kap egy remek tojót. nos, ezt a két leányzót keresgetem éppen... az állományt a két hímre akarom építeni, mégpedig a jót a jóval elvet érvényesítve.

Előzmény: videoton63 (274)