joy Creative Commons License 2007.07.11 0 0 43788

Asztatat nem írtad, hogy rögvest átvariáltad.

:o)

 

Cukormázoláshoz ribizli módszerét ajánlom:

Tojásfehérje kissé fölverve, folyamarosan keverve bele szitált porcukor, míg megfelelő sűrűségű nem lesz. Írókázáshoz sűrűbb, mázoláshoz lágyabb kell. Citromlé belecsepegtetésével lágyítható, cukor belekeverésével sűríthető.

Majd csak összejön...

Precízen kimérni nem lehet, mert változik a tojás mérete, sőt a fehérje nedvessége is.

:o)

 

Én a jóöreg robi habverőt használom lassú fordulaton a kikeveréséhez.

 

Ha valaki bepötyögi a keresőbe "cukormáz" megtalálja itt a fondant receptjét is...

:o)

Előzmény: VKOrsi (43785)