joy Creative Commons License 2007.07.11 0 0 43787

Próbáltad már citromlével?

Szerintem a citromlével kiegészített cukormáz a legjobb.

Sőt, még jobb, ha pár csepp fehér mandula aroma is kerül bele!

 

Én imádom, sokkal finomabb a citromos, mint a tisztán cukros.

Tényleg, úgy lészült teljesen bevont karácsonyi süti, hogy eluntam a vacakolást az írókázással, csöppentettem a kikavart tojásfehérjés cukormázhoz + citromlevet, átkevertem, és kanállal rásímítottam a mézessütikre. Magától szétterült a szárító fólián. Meg lehetett díszíteni színes cokurgyöngyökkel. /Há monnnnyuk én símán rászórtam, mint ha sóznám, osztjóvan...:o)

 

Mondjuk a kölniízű haloványlilát én sem enném...Brrrrrrr!

:o)

Előzmény: ribizli (43777)