Liliomdomb Creative Commons License 2007.07.09 0 0 172

Tisztelt Liliomdombiak!

Köszönöm az aggódást, nincs semmi bajom. (Persze, ha leszámítjuk az építkezés körüli problémákat.) És nem tűntem el. (Szabadságra sem.)

Néhány mondat a kivitelezés helyzetéről:

Még egy kis türelmet kérek. Néhány alvállalkozónk nem tudja teljesíteni az általa vállalt határidőket, ezért a július 15.-i határidő csak kompromisszumokkal képzelhető el. Bár megígérték, hogy a héten kész lesz, de én nagyon szkeptikus vagyok a kazánházat illetően. Ráadásul ehhez néhány hatósági jóváhagyás is szükséges. De ne legyen igazam. Sajnos nem lesz kész a homlokzat. Számomra is felfoghatatlan, hogy milyen lassan készült el, és a hátsó részek még hátra vannak. És nem lesz kész 15.-re az út, illetve a parkrendezés. Mindkettőt elkezdték már. És a TV, telefon, kaputelefon is necces.

A megígért lakások belül készen lesznek, lesz villany, víz, működik majd a fürdőszoba, a konyha, de a kazán miatt esetleg nem lesz melegvíz. A lakások műszaki átadását kezdjük előkészíteni, ezen a héten ebben az ügyben jelentkezünk.

Nincs olyan munka az 1. épületen, amit ne lehetne 3-4 hét alatt megcsinálni, ezért azt tudom mondani, hogy legkésőbb a hónap végén átadást szeretnék.

Kérem, hogy akinek ez gondot okoz, jelentkezzen nálam, vagy Nórinál, megpróbálunk valami egyedi megoldást.

Meg szeretném erősíteni, hogy az 1. épület abszolút első prioritás, nincs semmilyen ravaszkodás, vagy spórolás, semmilyen tekintetben nem fogjuk vissza a munkát. 

A homlokzat színe ízlés kérdése, az építészek választják ki a színeket. Nekem jobban tetszik, mint a korábbi. Ami a minőséget illeti, a mostanit a korábbival össze sem lehet hasonlítani. Sokkal jobb.

A 3-4. épületről:

Beindult a munka, azt hiszem ez látható is. A pincefödém a héten kész lesz, és a 4. épület alaplemez is. Most egy látványos szakasza következik az építésnek, remélem, hogy a megnyugtató lesz. Talán nekem is.

Üdvözlettel

Varga Tamás