BAKTER424 Creative Commons License 2007.07.09 0 0 11729

Ugyanezt a helyzet nálam is, annyi különbséggel, hogy nem kell hosszabban motorozni, elég ha berúgom és egy kis gázt adok neki.

 

Ezen kívül lenne egy kérdésem: Nem is tudom már ki ajánlotta nekem a festést, miranollal stb... Múltkor bementem festékboltba, és azt mondták ez nem igazán jó ötlet, nem fog neki használni, aztán átmentem egy kimondottan autófesték szaküzletbe, gondolván hátha ott tudnak ajánlani valamit, de az egyetlen valamire való ajánlatuk egy új tank vásárlása volt :(

A kérdésem csak annyi lenne, hogy ez a módszer amit ajánlottatok, miranollal való kifestés ez mennyire megbízható, ill időt és benzint álló? Megéri hosszabb távra is, vagy bizonyos időközönként újra kellene festeni? Megjegyzem meglehetősen rozsdás már a tank, épphogy nem lyukad ki.

 

A másik észrevételem, hogy feltűnően gyorsan kifogyott a tank. Ennyit motoroztam volna?:) Najo a probléma annyi, hogy a tanksapka nem zár rendesen, elképzelhető hogy elpárolog, vagy menet közben kizötykölődött a benzin.  A tanksapka tömítését mivel lehetne helyettesíteni/megoldani? Megfordult már a fejemben sok gondolat, de igazából egyik se használható.