Törölt nick Creative Commons License 2007.07.08 0 0 34

OK.

A te márkádat nem ismerem, még csak nem is hallottam róla, de a 14 óra végülis elfogadható, mert estétől reggelig megvan a töltés.

Az igaz, ahogy olvasom itt, kárnak rongálni az idegrendszert gazdaságos töltőkkel, ki is dobtam párat, de nekem azaz Uniross töltő, amelyiken van Strat Photo kapcsoló, megtesz, ebben az állásban úgy 6 óra alatt felölti az aksikat.

Sokat használom, mert van egy Samsung kattingatós gépünk is, az aztán eszi szépen az elemeket, de ez köztudott volt akkor is, amikor megvettem.

Jó kis gép volt a Samsung Digimax A6-os, de már kezdi megadni magát. Csináltam vele vagy 25 ezer felvételt (ebben igaza lett azoknak, akik azt mondták jó vagy pár évvel ezelőtt, hogy nagyon sok kép fog készülni, de senki sem fogja nézni őket, mert nekem is fenn vannak a gépen, s már annyi van, hogy hiába csinálok száz könyvtárat, nem bírom áttekinteni őket, míg az anléggal elbabrált az ember, s megbecsülte a kész képeket), s kezd tönkremenni az érézkelője a sok megvilágítástól.

Tudna ebben valaki segíteni? Azt olvastam, hogy olyan 100 ezer megvilágítás lenullázza a jó gépek érzékelőjét, az ilyen olcsó kattingatós gépek érzékelői pedig nem bírják tovább 30 ezer kattintásnál. Igaz lenne ez? Érdemes még a gépet javításra fognai, vagy jobb, ha az ember vesz egy újat?

Előzmény: Törölt nick (31)