Pietro 72 Creative Commons License 2007.07.06 0 0 272
Hello,

mint marketingszakon végzett, meg kell állapítanom, hogy a vevőcsalogatásban, potenciális vevőkörnek szóló reklámozásban nagyon jók, de amint már szerződéskötésről van szó, hajlamosak a túlzott ígérgetésre, amit én nem tudok reklámnak, hanem egyszerű becsalogatásnak (nem akartam durván fogalmazni) tekinteni.
Ha én a cégemnél így komunikálnék a vevők felé, akkor már rég nem vásárolnának tőlünk!!! kedves GTC, tegyen a korrekt kommunikációért a már megnyert vevők felé is!!!!
Először a regisztrációt azzal az ígérettel kötöttük, hogy 2007 ősszel indul az építkezés. Ekkor még nem volt kész a leendő előszerződés szövege, csak iránytmutató szövegezésű volt, így tényleg nem tudtál másra hagyatkozni, mint az ígéretre.
Jött aztán a decemberi előszerződéskötés ideje, amit elegánsan elhalasztottak egyoldalúan - jó aláírtuk ezt és belementünk, de szintén csak egy újabb ígéret miatt, minthogy tavasszal kezdenek.
Aztán márciusban előszerződtünk, ekkor már jól tudtuk, hogy az építési engedélytől számítottan 18 hó az átadás, de szintén egy szóbeli ígérte, miszerint hamarosan tavasszal meglesz az engedély és indítanak.
Hát most van július, mostanában is a hamarosan szót használják (beszéltem velük - de nem a legilletékesebbel). Úgy látszik a hamarosan szó = minimum fél év.
Ha ez így halad, a hirdetések 2008. Q4-e lehet álom marad egy álom lakóparkban.
Én megfogadtam, hogy nyugodtan kivárom ezt a másfél évet, egyszer úgyis felépül, de sajnos a sorstársak aggodalma alkalmanként engem is ilyen hozzászólásokra késztet.

A múlt hónapban a GTC-től kapott ajánlott levelet szerintem csak azért küldték ki, mert itt a fórumon és a betelefonálások miatt már túl sok elégedetlenkedő ügyfél volt.

Sebaj, ha elkezdődik az építkezés, számíthattok fényképes beszámolóimra :))

Hali Pietro
Előzmény: happnuda (271)