Hekky Creative Commons License 2007.07.06 0 0 6996
Hi Stocz és mindenki!

Uranus néven regisztráltam a honlapodon, minden okés.
Csak azért írok, mert ígértem, hogy elmesélem a Wallisnál szerzett tapasztalatokat.
Szóval, ezen a hétfőn adtam le az autót, mert alaposan meghúzta a jobb oldalamat egy nőci a parkolóban, ahogy azt már írtam. Gondoltam kihasználom, hogy ha már egyszer muszáj a szervízbe mennem, akkor nézzék meg a rángatás miatt a szerelők is. Így is történt, szerdán délután már átvehettem az autót, elkészült a karosszéria, és a szerelők is megnézték az autót.
"Átprogramozást" csináltak vele, amit úgy jellemzett a munkafelvevő, hogy olyan, mint a telefonokon a szoftwerfrissítés. Hm, oké. Kérdeztem, hogy ajánlhatom-e ezt a módszert másnak is, mire azt a választ kaptam, hogy igen, bár ez nem segít mindenkinek, van akinek csak a jól ismert szelepcsere segít (Wallisnál az 8 munkanap). Nekem is retkesek még mindig a szelepek, ezért mondta, hogy néha menjek hosszú távon négyes fokozatban 140-150-nel, meg néha 1-esben 6000-ig pörgessem fel és engedjem vissza. Jó, rendben.
Egyelőre tényleg megszűnt a rángatás, de még csak 30 km-t mentem vele, hosszútávú tapasztalatot kb. 9 nap múlva tudok megosztani mindenkivel, mert ma megyünk szabira, és megyünk vele vagy 600 km-t.
Amúgy nagyon rendesek voltak.
Üdv mindenkinek, nemsokára jelentkezem a tapasztalatokkal, ha érdekli a társaságot.

Ahoi,
Hekky
Előzmény: Stocz (6989)