oldman2 Creative Commons License 2007.07.05 0 0 1824

 Kedves Libressz!

 

 Köszönöm, hogy ennyire aggódsz értem, és hogy hiányzom neked is, meg Angyalnak is.

 Annyiféle gondolat kavarog bennem, nem is tudom, hol kezdjem. Hogy füle-farka legyen a mondandómnak, és kioktató sem legyek.

 

 Nem megy ez ma. Négy pontba szedted a gondolataidat. A második pont sántít. A magánéletemben igenis történt olyan dolog, ami megkérdőjelezi az itteni aktív részvételemet. Jelen pillanatban ugyanis kezd " háttérbe szorulni ez a késztetésem". (Bogarak00 szavaival) De az ok olyan morbid és abszurd, (és intim:-) !) hogy gondolkodom, megírjam-e?

 

 Most egy kicsit a valódi Oldmant is ideengedem a géphez. (hülye skrizofénia!)  Előre is bocs a stílusáért!

 

  Üdv!

  Ilyeneken is hosszasan filóztam például, hogy ez a hölgy, Sandra_b fél év hallgatás után miért éppen most került elő?

 Hogy egy érdekes esetet elmeséljen nekünk, és ez most véletlen egybeesés az itt történő fura dolgokkal? Azt írja, régóta figyeli az eseményeket...

 

 A maga szerény módján így akarta közölni, hogy Bogaraknak nincs igaza, igenis jólesik közreadni ilyen intim élményeket, amik akkora boldogságot okoznak?

 

 Vagy Angyalbabynek vetett fricskát ezzel, megmutatva: ezt figyeld, így ír egy pisiszex kedvelő és művelő ember? (és jól ír!)

 

 Erre Sandra tudna válaszolni, remélem, még olvasgat, és válaszolni fog. Ti szoktatok ilyesmin meditálni, vagy mindenki csak átszalad a sorokon?  

 

Ebből megint valami marhaság fog kisülni :-)))))

Előzmény: Törölt nick (1822)