tubi2002 Creative Commons License 2007.07.04 0 0 202

Köszi a választ, nagyon hasznos, de...

 

Gyakrolati oldalról megközelítve:

 

- nem tudunk minden sporihoz azonnal, a verseny után elmenni és kinyomtatni az adatokat,

- nekem tipesem van, másnak bricon, nem tudom, van-e olyan kis nyomtató, amely mindkettőhöz jó.

 

Én annak a híve vagyok, hogy jobb félni, mint megijedni. Ezért folyamatosan mondogatom, hogy valamilyen korrekt, nem tolakodó, de hatásos ellenőrzésre szükség van. Nem igaz, hogy csak úgy lehet ezt lebonyolítani, hogy akit éppen ellenőriznek, az mindjárt gyanusításnak fogja fel a dolgot. És egyébkéntis: ha általános és rendszeres lenne az ellenőrzés, akkor természetessé válna és nem lenne belőle annyi probléma.

 

Mivel a csipes rendszer nagyon elterjedt, ki kellene dolgozni egy egyszerű, mindenki által átlátható ellenőrzési eljárást. Javaslom, beszéljünk erről, mert nem lehetetlen, hogy keresztülvigyük.

 

Szeretném, ha segítenél abban, hogy legalább én megértsem, amiről beszélgetünk. Ha többen, ha egyre többen mondjuk ugyanazt, előbb-utóbb csak megvalósul. Ehhez ez a fórum is jó lehet(ne), főleg, ha többen is olvassák.

 

Tényleg örülnék, ha ismerjük egymást, kérlek, írj a tubi2002@freemail.hu-ra, hogy megbeszéljük ezt, ha itt nem akarod.

 

Egyébként van más fórum is, vagy csetlehetőség?

 

(Most hétvégén 16-ot küldtem Jihlavába, négy biztosan fölfér, kettőnek a sorsa 4, illetve 6 másodpercen múlik - az előzetes számítások szerint. Nemsokára megjön a lista, majd meglátjuk. Én az idén B-listás vagyok - nem kulák :) -, de hát csak most építgetem újra a csapatot... Ehhez képest az öreg sampion egyéves fia 6 út, 6 helyezés, egy kétéves tojó szintén, ennek szülei nincsenek meg, mert a verenydúcban gyűrűztem.)

 

Barátsággal: Zoltán