bmalag Creative Commons License 2007.07.04 0 0 201

Én a 17-es kerület eredményszámolásába csöppentem kicsit bele (gelernek lehet kezd derengeni valami a képemről). Katasztrófális volt szezon elején a jegyzőkönyvek állapota. Komolyan mondom, örültem a kézzel írott macskakaparásos hagyományos jegyzőkönyveknek, mert azon minden ott volt és nagyjából el lehetett menni rajtuk.

 

az elektromosoknál nem lehet tudni, hogy ki hányat küldött. gyakran a 10-es csapatot úgy kellett kiválogatni. órakésést nem mind tünteti fel. több csapatot (sprint, főverseny) egy jegyzőkönyvre nyomtat. kevesebb aláíróhely van rajtuk. áhh. Nem is akarom ezeket tipushoz kötni most.

persze kiderült, hogy a hibák többsége felhasználói lustaság vagy mulasztás eredménye, de szemét dolognak tartom, hogy a hagyományos órákat már plombálni kell hétközben is, és az elektromosok meg nincsenek rendesen szoftverileg rendszabályozva. Már az is baj szvsz, hogy nem tökegyformákat nyomtatnak! Nézzen ki mind ugyanúgy! Miért ne? Egy számítógéptől idegenkedő idősebb VB ellenőr frászt kap ha az elektromos jegyzőkönyvekhez ér ellenőrzéskor.

Ebben a témában komolyabb fellépést várnék a szövetségtől.

Nekem megám van. Ezeket szivatták az első évükben rendesen, 2 versenyutat el is töröltek a hibás jegyzőkönyvek miatt. A többi rendszerre is ráférne egy kis tuning.

Amelyik közelítet meglátásom szerint a tökéleteshez az a mega és a speedy jkv volt.

nálunk ez volt a helyzet.

 

A megából kinyomtatok év elején egy versenyút listát. ezt felragasztjuk a falra és onnan megy hetente a versenyek kiválogatása sorszám szerint.

Előzmény: geler (195)