Feyd-Rautha Creative Commons License 2007.07.04 0 0 1400
Ennek szerintem nézz utána kicsit alaposabban. A Werdernél sajnos alapember volt, Borowski-t szorította kispadra - ő Lisztes sérülésekor foglalta el Krisztián helyét a rombuszban. Bár lehet, hogy a menedzsere lefizette a német újságokat (az NS ilyen jellegű infói qrwára nem hatnak meg), valamint a Werder szakmai stábját is.
Ugyanis a bajnoki cím évében a sérüléséig az összes meccsen játszott, egyedüliként az egész csapatból. Amúgy csak akkor szabadultak meg tőle, amikor nem tudott felgyógyulni a sérüléséből. A Fradi is nagyjából addig volt értékelhető csapat, amíg Lisztes ott játszott.

Az írásodból pedig sugárzik a rosszindulat, ami kicsit hiteltelenné teszi. Írd azt, hogy Neked antipatikus, vagy hogy szerinted szar játékos, aki sosem fog többé normálisan játszani, vagy ilyesmi. De sajnos az, hogy például a Werdernél megbukott volna (01-05, 92 meccs 8 gól), nagyon-nagyon távol áll a valóságtól. Én a stuttgart-i szereplését sem tartok akkora buktának (97-01, 109 meccs, 12 gól), azt hiszem játszik a Hajduk-ban egy pár olyan játékos, aki soha nem fogja ezt a szintet megütni.

A mondandód második részével nem tudok mit kezdeni, én máshogy látom, de ebbe már nyilván szubjektív elemek is bekerülnek mindkettőnk részéről.

Asszem a brémai szereplése miatt pedig jössz egy meaculpával...
Előzmény: karesz4 (1399)