viennatrader Creative Commons License 2007.07.02 0 0 10835

Sajnos nem tudom milyen felszereltsegi szintu a modell, visszamenoleges leirast nem talaltam a Nissan Österreich honlapjan, csak a mostani modellét. Azt tudom, hogy elso forgalombahelyezes Ausztriaban tortent, es szerintem valami egyedi rendeles lehetett, mert napfenyteto/klima kombinacio nem egy szokasos felallas mas modellnel se (valoszinuleg vagy bemutato auto lehetett, mert fel evig allt a szalonban, vagy ceges auto es valaki boszen x-elgette az extrakat). A borules egyebkent gyarinak tunt, bezs szinu, es a muszerfal ajjatol a csomagttroig mindenhol azonos szinu a boritas (ertelemszeruen utobbi szovet csak a szine azonos).

A valtot illetoen valoszinu az lesz, hogy kerek ra arajanlatot Becs + videki Ausztria + 1-2 magyar markaszerviz es meglatjuk mennyibe fog fajni. Mekkora koltseg egy valtoolaj-csereegyebkent? Erdemes kulon elvegeztetni es a tobbi kopoalkatreszt meg rabizni egy "koltseghatekonyabb" szervizre, vagy olyan nagysagrend aminel nem szamit ha a tobbi csinaltatnivalo plusz 200 vagy 300 EUR?

Letezik egyebkent olyan tempomat, amit mondjuk markakereskedo ajanl utolagos beszerelesre ehhez a tipushoz? Mondjuk elozo vagy kovetkezo modelle vagy ilyesmi? E-Bayen lattam univerzalis tempomatot hozza, de annak a kezelogombjai ugy neznek ki mint a muanyag apropenztarto a skoda-muszerfalon anno, ha nem muszaly nem tennem bele, viszont tempomat meg naaagyon nem artana.

Es koszonom ismetelten a tanacsokat :-)

Udv,

ViennaTrader

Előzmény: Trotter66 (10834)