attila7575 Creative Commons License 2007.07.02 0 0 25
Tibi! Sajnos el kellett indulnia annak a lavinának, mert számomra elég visszatetsző módon viselkedtetek, viselkedtek a sráccal. Egyszerűen találtatok valakit, akire frankón rá lehetett szállni. Mert nem régi tag, nincs bázisa, kezdő, nem tudja magát megvédeni. Nincs kialakult ismeretsége, haveri köre a fórumon, úgyse áll mellé senki, gyerünk adjunk neki!
Gyakorlatilag mi történt? Jött egy gyerek a felnőttek közé, és a felnőttek közül páran azzal szórakoznak, hogy a körmüket élezgetik rajta.
Tudod mi a véleményem erről a viselkedésről? Inkább le se írom.
Nem mondom azt, hogy ő nem hibás, mert gyerekes lelkesedésből, meg még ki tudja mi mindenből kifolyólag, 55-ször kérdezett, amikor lehet hogy 5-ször is elég lett volna, elég sokat hozzászólt, válogatás nélkül feltett szinte minden fotót, de akkor is nagyon csúnyán viselkedtetek vele. Ha az az ember vagy, akinek ismerlek, akkor a lelked mélyén ezt te is elismered.


Nézd, tök őszintén, nem abban a topikban megjegyezve, csak itt, hat- vagy nyolcszemközt, szégyellem magam a viselkedésetek miatt. Ez egy mindig nyitott társaság volt, az egyes tagok tudása, tehetsége, szorgalma nem egy szinten áll. Mégis tök jól elvoltunk mindig, a kezdőbben és a haladóbban egyaránt, együtt, közösen. A legutóbbi hozzászólásod ("Ne tedd fel.") szerintem olyan mértékben sértő és kirekesztő, hogy komolyan mondom, olyan mintha nem is te lennél. Mi van veled? Én nem ilyennek ismertelek. Tényleg rád se ismerek.
Hidd el, még te is kerülhetsz olyan társaságba, ahol te számítasz még kezdőnek, zöldfülűnek, csíkos hátú kis közlegénynek. Jól esne ha veled így viselkednének? Vedd már észre magad, felnőtt ember vagy, kb 25 évves idősebb mint a srác, szorulhatna beléd ennél több empátia. Ezt nekem kell elmagyarázni neked, én, aki szintén fiatalabb vagyok nálad?





A lavinát meg igenis elindítottam, mert többre tartom az egyéni útkeresést, mint a kőbe vésett szabályok imádatát, amit 99%-ban tapasztalok. Ha elolvastad volna amit lentebb írtam, és amit mások szerint is érthető, akkor lehet hogy nem erre a pár sorra tellett volna tőled. Eljutottam arra a szubjektív és lehet hogy téves felismerésre, vagy inkább véleményre, hogy az nem alkotás, ha fogunk egy unalmas, vacak akármit, amiből hiányzik minden ötlet, de frankón betanultuk az összes szabályt, és annak megfelelően megcsinálunk egy képet. Ez a tárgyi alapja a lavinának (próbáltam befolyásolni másokat egy - általam helyesnek vélt, nem feltétlenül az is - irányba), tulajdonképpen ez korábban kialakult bennem, csak éppen egybeesett azzal a dologgal, hogy jött egy újonc, és azonnal be akartátok rámázni a szabályok közé. Én ezt a folyamatot akartam lazítani, egy kicsit lassítani. Mivel állati nagy ellenállásba ütközött, ez nálam azt hozza ki, hogy csakazértis, annál is inkább, még jobban.
Előzmény: EszTibi (23)