tama_i Creative Commons License 2007.07.01 0 0 32

lehet hogy a topik kiinduló pontja a rendőri tulkapások  volt. Biztos van ilyen is, de a kameráknak BIZONYITÓ ereje lenne a látott más autosok által elkövetett disznóságok - menet közben rögzitett - események szabálysértési feljelentésében is.   Csak autozniuk  kellenne  és százszámra lehetne delikvenseket feljelenteni a rögzitett  felvételek alapján : sávok közötti szlalomozás, gyorshatások , erőszakos vezetők ....stb. Ez a haszna sokkal de nagyobb lenne mint amire itt valaki ezt  kitalálta.  Persze a felvételellel valómanipulációt ki kellene zárni, akár AZONNALI állásvesztéssel is.  De ha mindez zártláncu és rögtön rögzitik egy központban , mire a pofa hazaér már a feljelentése már készen volna.

Óriási eredményeket produkálna  rendszer és lehetne a beváteélből ujabbakra beruházni.  És lenne rend az utakon hamarosan. DE civil autokba is be lehetne szerelni és csak menni kell az utakon és rögziteni.  Joga nem lenne intézkedni csak rögziteni és leadni a felvételeket, a hatóság meg büntetne.

 

 

És drákói szigorral büntetni a rögzitett esemény résztvevőit, anélkül hogy tudna róla. Utólag majd megtudja , le lehet játszani neki. Jogositvány nélkül már lenne ideje megnézni.