>>>>>soma! Ezzel a sok "valaki"-vel, "nem neked"-del, meg ilyenekkel, rám célozgatsz, nekem akarsz üzenni? Vagy másnak? Legyen annyi bátorságod hogy leírod hogy kinek. Ebben a topikban ez az eltakart szájjal való sutyorgás eddig nem volt szokás.<<<<<
igen, Rád céloztam, látom, talált.
>>>>>A 30e éves barlangrajzok miatt most majdnem leestem a székről a röhögéstől. Erre csak rátettek a keffintő pacik a lentebbi barlangrajzon. Kicsit már kezdtem megérteni, hogy a Kertész-féle családi emlékképet fetisizáljátok, de a barlangrajzos dolog már kiverte a biztosítékot :))) Én azt mondom, hogy legyen, biztos van olyan ember akinek ez az Esztétika Fellegvára, az viszont dobja el a fényképezőgépet, festékezze be a kezét, és keressen magának egy barlangot :]<<<<<
ezen most mit nem lehet érteni? szótagoljam?
cca. 30000 éve történtek az első kísérletek arra, hogy az ember a körülötte levő világot leképezze. nyilván, ezek keret, és különösebb nagy esztétikai koncepció nélkül készült (viszont önmagukban elég esztétikus) rajzok voltak. de ezek adták a KEZDŐPONTot. ezután, még 26 -27000 évre volt szükség ahhoz, hogy kikísérletezzék a kompozíciónak, és képszervezésnek szemnek, agynak legkellemesebb látványt nyújtó arányrendszerét, az aranymetszést. amit máig alkalmaznak. szerintem, nem véletlenül. ez egy olyan tapasztalat (években is), ami felett elsiklani, kijelenteni róla, hogy lazán felülírható, egyszerűen dőreség. minden kezdő kezébe gépet adni, és elhajtani őket fotózni, aztán együtt örülni a kismacskás, füves, búzatáblás képeknek, na az jelenti a visszatérést a barlangrajzok korához. sőt.
>>>>>Mint ahogy korábban leírtam, de valószínű hogy efölött elsiklottál, mert nem lehetett frankón, barlangrajzosan, művelten, rajztankönyvesen belekötni, hogy "ahhoz hogy valaki a saját útját járja, először meg kell tanulnia járni". Azt hiszem, ezzel egyet lehet érteni. Vagy ha valamivel egyetértünk, azt kihagyjuk? Mert csak az olyan dolgokat jó előszedni, amivel lehet nyomatni egy kicsit a kötözködést? Vagy mi?<<<<<
igen. leírtad. egyebekkel együtt. ezzel a mondatoddal egyet is értek. önmagában.
hsoma