Miticsku Creative Commons License 2007.06.30 0 0 182
Kedves Állatbarátok, Ismerőseink!

A Soproni sör gyártója jótékonysági akciót hirdetett, melynek keretében az interneten lehet szavazni civil szervezetekre. Az első 3 legtöbb szavazatot kapott szervezet komoly anyagi támogatásban részesül majd.

Erre az akcióra a Noé Állatotthon Alapítvány (www.noeallatotthon.hu) is benevezett, és, bár eddig is sok szavazatot kaptunk, a támogatásra továbbra is nagyon nagy szükségünk lenne, mivel már csak 4 napig, június 30-ig (szombat) lehet szavazni!

Jelenleg közel 400 állatról gondoskodunk, sokan közülük idősek vagy sérültek, így a folyamatos orvosi ellátás biztosítása mellett sajnos nagyon szűkös forrásokból tudunk csak gazdálkodni.

Szeretnénk megkérni, hogy SZAVAZZ RÁNK, hogy a bejövő pénzből további állatokat menthessünk meg, gyógyíttassuk őket, és új esélyt adva nekik, gazdihoz juttathassuk őket. Állatotthonunkban a legnagyobb nehézséget az ivóvíz hiánya okozza, melyet immár 15 éve tartályban hordunk fel állatainknak; abban reménykedünk, hogy ha esetleg nyerünk, sikerül ezt a beruházást is megvalósítani.

Kérjük, segíts nekünk és állatainknak! Neked csak pár kattintás, de nálunk életet menthet!

Szavazataidat a http://www.asopronibudapestert.hu oldalon adhatod le. (Regisztráció szükséges, és akár mind a 3 szavazatot nekünk adhatod!)

Az alábbi linkre kattintva megnézheted, hogy kiket is támogatsz…

http://www.youtube.com/watch?v=1hpGzB7ITR8

Segítségedet előre is köszönjük!

Noé Állatotthon Alapítvány

 

Sajnos ma igen nagyot változott a helyzet. 4. helyezettek lettünk. A Sopronis fórumból átmásolom a levelem. Kérlek olvassátok és segítsetek, ha még van erőtök, ötletetek,ismerősötök.

Köszönjük Támogatóinknak, hogy szavazataikkal mellénk álltak. Még 1 nap hátra van,ezalatt még bármi történhet és akár annak az ellenkezõje is ) Mi sajnos holnap már nem tudunk senkit szavazásra buzdítani,mert a menhelyen vár minket az állatsereglet. Délutánra pedig tervbe vettük, hogy a rehabilitációs részlegünkön régóta gazdira váró kutyusokat kirándulni visszük egy tóhoz, hogy egy kicsit boldogabbá tegyük mindennapjaikat.Ez mindennél fontosabb számunkra,ezért küzd a NOÉ Állatotthon immár 15 éve. Így csak abban tudok bízni, hogy mindazok, akik ismernek, bátorítanak, támogatnak minket, most még vesznek egy utolsó nagy, mély levegõt és megpróbálnak támogatókat toborozni a NOÉ-nak. Szeretném hinni, hogy még van remény, szeretném hinni, hogy még sikerülhet!Ha mégse, akkor csak annyit tudok mondani, hogy emelt fejjel fogunk veszíteni! KÖSZÖNJÜK!