twist Creative Commons License 2007.06.30 0 0 23695

Kedves jó Geo!

Most megint egy olyan csavart tettél mondanivalódba, ami egyértelműen a kellemetlen helyzetből történő kisiklásodat biztosítja!

Ráadásul az én rovásomra szórakozol, ami miatt kénytelen vagyok pár keresetlen szót intézni hozzád!

Barátom!

Te tényleg nem veszed észre, hogy a reformok jóformán még el sem kezdődtek, de az eü. SOKKAL SZARABB mint akár egy évvel ezelőtt volt?

Személyes példámnak semmi köze a 49-51%-hoz!

Személyes rábacásom legmélyebb lényege, hogy minden óckodásom ellenére jogkövető ember maradtam!

Nem hittem el, de elfogadtam, hogy a költségvetés érdekében megszorítások, elfogadtam, hogy orvos akármit tud szakmailag, neki az olcsó gyógyszert KELL felírni, és elfogadtam ( pedig logikai csapda) hogy ez a legeslegolcsóbb éppen olyan jó, mint a drágább volt.

Ippeg, hogy elkezdték szétverni az egügyet, oszt már a bőrömön tapasztalom, ( a szó szoros értelmében!!! ) hogy ez az én bőrömre megy!

Tegyük hozzá, SOK EMBER bőrére megy, s nem csak a bőrére, hanem az életébe is kerül, került már!

Erre te ide biggyeszted, hogy mostmá muszáj piacosítani, mert a szadesz meg akarja őrizni az orcáját.

Tehát nem lesz olcsóbb, mert drágább lesz, nem lesz jobb, mert máris rosszabb, nem egy betegnek, mindenkinek, nemcsak a betegnek, orvosnak is, nem csak az orvosnak, intézményeknek is, AZAZ nincs a társadalomban olyan csoport akinek jó lenne, a politikusokon kívül!

Erre a társadalmi problémára   szdesz. nem úgy reagál ( mint ígérte) hogy mentsük meg Kovács Pistit,  hanem az orcájára vigyáz!

Igaz, hogy ígért adócsökkentést, meg a jó ég tudja még mit, amiért nem pirul az orcája! - de most a piacosításnál eszébe jutott, hogy ezt ígérte, és most aztán figyel az orcájára!

A többség ( ha tetszik az ÚJ TÖBBSÉG ) pedig nem hiszi el, hogy ez már nem férne rá szadesz orcás pofájára, hanem mély zsebeket lát, éhes zsbeket és éhes pofákat  éhes , gátlástalan politikusokat.

Rólad   pedig nem  hiszem el, hogy Te ezt nem látod!

Ha látod és azonosulni tudsz vele,  akkor reggel a tükör előtt ne tartsd magad vissza!

Ez, ami most az egügyben történik NEM A TÁRSADALOM   ÉDEKÉBEN történik!

Ez kérlek magánzsebek érdekeit szolgálja!

Pontosabban CSAK a magánzsebek érdekeit.