Kedves jó Geo!
Most megint egy olyan csavart tettél mondanivalódba, ami egyértelműen a kellemetlen helyzetből történő kisiklásodat biztosítja!
Ráadásul az én rovásomra szórakozol, ami miatt kénytelen vagyok pár keresetlen szót intézni hozzád!
Barátom!
Te tényleg nem veszed észre, hogy a reformok jóformán még el sem kezdődtek, de az eü. SOKKAL SZARABB mint akár egy évvel ezelőtt volt?
Személyes példámnak semmi köze a 49-51%-hoz!
Személyes rábacásom legmélyebb lényege, hogy minden óckodásom ellenére jogkövető ember maradtam!
Nem hittem el, de elfogadtam, hogy a költségvetés érdekében megszorítások, elfogadtam, hogy orvos akármit tud szakmailag, neki az olcsó gyógyszert KELL felírni, és elfogadtam ( pedig logikai csapda) hogy ez a legeslegolcsóbb éppen olyan jó, mint a drágább volt.
Ippeg, hogy elkezdték szétverni az egügyet, oszt már a bőrömön tapasztalom, ( a szó szoros értelmében!!! ) hogy ez az én bőrömre megy!
Tegyük hozzá, SOK EMBER bőrére megy, s nem csak a bőrére, hanem az életébe is kerül, került már!
Erre te ide biggyeszted, hogy mostmá muszáj piacosítani, mert a szadesz meg akarja őrizni az orcáját.
Tehát nem lesz olcsóbb, mert drágább lesz, nem lesz jobb, mert máris rosszabb, nem egy betegnek, mindenkinek, nemcsak a betegnek, orvosnak is, nem csak az orvosnak, intézményeknek is, AZAZ nincs a társadalomban olyan csoport akinek jó lenne, a politikusokon kívül!
Erre a társadalmi problémára szdesz. nem úgy reagál ( mint ígérte) hogy mentsük meg Kovács Pistit, hanem az orcájára vigyáz!
Igaz, hogy ígért adócsökkentést, meg a jó ég tudja még mit, amiért nem pirul az orcája! - de most a piacosításnál eszébe jutott, hogy ezt ígérte, és most aztán figyel az orcájára!
A többség ( ha tetszik az ÚJ TÖBBSÉG ) pedig nem hiszi el, hogy ez már nem férne rá szadesz orcás pofájára, hanem mély zsebeket lát, éhes zsbeket és éhes pofákat éhes , gátlástalan politikusokat.
Rólad pedig nem hiszem el, hogy Te ezt nem látod!
Ha látod és azonosulni tudsz vele, akkor reggel a tükör előtt ne tartsd magad vissza!
Ez, ami most az egügyben történik NEM A TÁRSADALOM ÉDEKÉBEN történik!
Ez kérlek magánzsebek érdekeit szolgálja!
Pontosabban CSAK a magánzsebek érdekeit.