atomgond Creative Commons License 2007.06.29 0 0 57

De miért vagy ilyen negatív? :-)

Igazán nincs mit szégyellni a kerteden, sőt!! Nyilván mindíg lehet még mit pofozgatni rajta, változtatni stb., de a képek alapján egy szép, rendezett, gondozott kert benyomását kelti. Nekem tetszik!

Mit szóljak én, nekem még jóformán kertem sincs.:-) Még csak most alakítgatom. A fű még csak pár hónapos, a tavam mondjuk már készen van. Fákat is csak most választok -ami nem is olyan egyszerű feladat :-)-. Egyetlen szerencsém, hogy eredendően volt néhány nagy fa a telken, így mégsem teljesen csupasz.

Ezer tervem van, nagyon szeretem a dzsungel-szerű kerteket, ahol burjánzik az élet -persze rendezetten-, ezért sok-sok nözényt szeretnék még. Van egy "hatalmas" teraszom, amit már megbántam, hogy megépítettem, mert semmi értelme. Ezt most szeretném megreformálni úgy, hogy több mint a felén, terméskővel kialakított ültetőpadkákat alakítok ki, és fából készült pergolákat emelnék fölé, hogy arra is növények kerülhessenek. Szeretnék ide egy kis "vízfalat" is, ahol egy fuga nélkül  rakott terméskőfalon csordogálna a víz. De ezzel az egésszel még sehol sem tartok.

Neked viszont már szép rendezett a kerted, látszik, hogy sokat foglalkoztál vele.

Villogj csak! :-)

Egyébként te csináltad, vagy esetleg  kertészed van? :-)

Előzmény: krampuszka1 (55)