digicat Creative Commons License 2007.06.26 0 0 9
Pedig vannak cégek, melyek számlát nyitnak neked, de azok 30 dollárnál többet kérnek érte. Sőt, ha elég kitartó vagy akkor még budapesti irodát is találsz, ahol személyesen intézkedhetsz. Akár amerikai levelezési címet is adnak, bár azt már 0-30 USD/hó áron kapsz online.
Nem akarok egy céget sem megemlíteni, mert még úgy lehetne érteni hogy ajánlom azokat, de ilyent nem szeretnék tenni. Te kell eldöntsd, hogy milyen feltételek alapján bízol meg valakiben, és hogy annak megfelel-e valamelyik.
Ajánlom keress rá néhányra a neten, a csalók hamar le szoktak bukni és sokan írnak róluk.

Esetleg keress rá az eBay topikban arra a hozzászólásomra, amelyikben adtam egy tippet hogyan lehet külföldről amerikai számlát nyitni. Tudomásom szerint még senki nem próbálta, de mivel minimális pénzbe kerül egy próbát megér.

eBay, feedback, bizalom. Érdekes, hogy te lehetsz bizalmatlan, de elvárnád, hogy 1-2 eladás után mások bízzanak benned (főleg hogy mi tudjuk, hogy gyakorlatilag hamis adatokkal akarsz árulni).
Ha valóban rendes eladó vagy, és az árud kelendő, akkor nagyon hamar (akár pár hét alatt) összejön a szükséges feedback.
Senki nem születik powersellerenek, azt ki kell érdemelni.

Amazon: azért lett nagy, mert megbízható. Ha minden jöttmentet beengednének, akkor a vásárlók elvesztenék a bizalmukat, és az nagyon rossz lenne nekik.
Az eBay-nek is azért van egyre rosszabb híre, mert egyre több csaló van rajta, és nem tudják rendesen kiszűrni őket.

Remélem érted a lényeget.
Előzmény: embeembe (7)