jaja, Girugamesh nagyon rulez és Phantasmagoria is, csak hallgasd és nézd sokat őket.
ja igen, TKBF-t említetted már tényleg, nem rossz ötlet, de oda nem kell felvételi? Károlin mindig indul 0. évfolyam és ott egy év alatt el lehet jutni az alapfokú nyelvvizsgáig, így folyamatosan menne a dolog, csak plusz egy év. Az ELTE úgy tudom nagyon kemény és egy szörnyeteg japcsi a tanszékvezető, egy jó ismerősöm járt oda, aki most már öt éve kint él J-ban, ott tanul és dolgozik (de már jönne haza, elég volt neki). Amit még mondtam, érdemes a Japán Alapítvánnyal is kapcsolatot ápolni, mert vannak ösztöndíjaik, bár elég belterjesen működik a pályázati rendszerük. Felsőfokú angollal és némettel szinte szabad az út J-ba. Nyelvtanfolyamok nekik is vannak, talán még nyáron is.
hmm, Euthanasie meg milyen olcsó volt, a CD-ik is, meg minden egyéb... nekem két autogram-om is van tőlük és milyen szépek (drága Yoshiki mindenkinek Dear 'nickname'... kezdte). hát igen, ők nagyon klassz fejek, annyira hagyták magukat szeretgetni. Andro-n láttam a megdöbbenést, de nagyon boldog volt tőle. Rajtunk kívűl még Hollandiában lesznek (ott kezdenek), biztos ott is nagyon jól érezték magukat.
USA Jrock Revolution site:
ITT