Motor-Life Creative Commons License 2007.06.26 0 0 14804
Sziasztok.
Kovács Henrik vagyok a Motor-Life Importőr.
Akkor írok ide a termékünkről. Elsőként az Európai autós magazinok legmagasabb pontszámairól. A Motor-Life Lengyel termék, nekem ragaszkodni kell a Lengyel gyártó álltal kiadott leírásokhoz, ez van. Az Európai magazinok alatt Ök Lengyel autós lapokat értettek ahol is kb 6-7éve volt a termékről cikk sorozat. Rengeteg Lengyel referenciánk van, de ezeket Én Önhatalmúlag eltettem mivel Magyar ember számára nehézkes ellenőrizni.
Az előző évet (és a mostanit is)azzal töltöttem (töltöm) hogy magyar referenciákat szerezzek, ez meg is történt sorolom, Harsányi Attila Skoda Fabia RS Delta Speed Whell Rallye Sport ( olajnyomás mindíg kifogástalan, turbó olajfolyása megszünt), Bőhm Zoltán Rallye Cross Div 3 kategória (2006 Országos második az autó minden versenyt végigbírt, nem melegszik annyira, alacsonyabb fordulatról jobban húz), Buda Taxi-Tele 5 Taxi ( kb 400autóban van Motor-Life, kb 5% fogyasztás csökkenés hallkabb üzem, tisztább kipufogógázok, ki ezt ki azt veszi jobban észre)
Royal Comp sport egyesület most Kerikó Kft két pálya autó (könnyebb indíthatóság, nem melegszik annyira, jó olajnyomás értékek).
A Motor-Life egy szintetikus fémfelület kezelő, NEM ADALÉK! Hivatalosan sem, a hivatalos megnevezése: gépek és berendezések egyéb kenőanyagai. A honlapomon található egy angol nyelvű könyv mérési jegyzőkönyvekkel stb. sajnos még nem állt módomban lefordíttatni de idővel meg lesz.
A Motor-Life nem csoda szer! Ez egy fémkezelő ami képes a fém felső rétegeibe behatolni hő és nyomás hatására. Kenési paraméterei 10W/40. Mivel a kenőanyag bekerül a felületbe így a fémfelület ellenállóbb lesz. AZ OLAJ PARAMÉTEREIN NEM VÁLTOZTAT, AZ OLAJ ÁLLAPOTÁNAK NINCS HATÁSA A TERMÉKRE, tehát bármikor használható nem függ olajcserétől! A kopás kb tizedére csökken, súrlódás közel egy harmadával csökken, ezálltal a hőképződés is jelentős mértékben kb10-15%. A felület sérülés nélküli teherbíró képesség több mint háromszorosára nő.
Mit várhatunk tőle? Kb 5% fogyasztás csökkenés, halkabb üzem, sokkal nagyobb ellenállás a megkopással szemben, hidegindítási jelenségek mérséklődése, 5% plusz teljesítmény. A Motor-Life szilárd testet nem tartalmaz!

Hol használható: szinte mindenhol ahol fém felületek vannak, és surlódás. Autó, TGK. , Motorkerékpárok (közös olajzású is), forgácsolási eljárások, stb. stb. Inkább azt írom le hol NEM szabad használni: -modell motorok -speer differenciálok -fékolaj.

Illetve kérjetek referenciát a viszonteladóktól, mindenkivel úgy kezdtük: -Tedd bele a saját járgányodba aztán beszélünk. Hivatalos része természetesen van róla Biztonságtechnikai adtlap is ha kell elküldöm, a helyesírási hibákért elnézést Lengyel a grafikus (a következő 10.000,-dobozon majd javítunk :) )

Hát így első szuszra ennyi. Nem vagyok egy nagy fórumos de majd igyekszem. Mégis ha lehet akkor inkább a honlapomra, illetve az e-mail címemre írjatok ha valakinek kérdése lenne. Illetve telefon a honlapon olvasható
Köszi Henrik