agicza Creative Commons License 2007.06.25 0 0 7
Astilbe: viszont nincs tele muskátlival, az úgy nem eléggé tájjellegű... ;-PPP ;-) Tényleg, azok a régenvolt használati tárgyak, amikhez valami érzelmi töltet miatt ragaszkodunk, egészen más elbírálás alá esnek. Nálunk is kint volt a polcon egy jó ideig egy katonai kulacs, még az első világháborúból, párom nagypapájának az életét mentette meg, pedig ránézésre nem az a kifejezett dísztárgy...

Kiskertész: igen, ez az, ami pont a határon van, a madarat simán bevállalnám, a többit már anniyra nem.

Juteszembe, vagyunk itt egy-két vizes élőhely-tulajdonosok (szerintem most a nullázót nem ismerve saccperkábé 100% ;-P), hogy viszonyultok a tavi dekorációk, vízköpők, szökőkutak témaköréhez? ZsuR, az a kis patakocska nálad tervfázisban van még, vagy eljutott a megvalósításig? Kertészke, a kancsón kívül most van más, dekor mögé rejtett vízforgató berendezésed?

És ha már kertkiegészítők, évek óta szeretnék egy hintát fából-hajókötélből, egy függőágyat és egy hintaágyat, mert az jóó. :-D Na most hely van hozzá, a kerti pergolát már ki is néztem a függőágy ideális helyének, a patakparton meg keresni kellene egy stabilabb, ötven évnél fiatalabb fűzfát, amire rá lehetne függeszteni a hintát, mert tök jó lenne, ha nem zúgnék bele a patakba, na meg a szúnyogokkal is le kellene egyeztetni a projektet. :-))
Előzmény: Kiskertész (6)