babi :-) Creative Commons License 2007.06.23 0 0 1696

Abahfa, én akkor most veszek egy nagy levegôt, és leirom ahogy érzem, gondolom. Es hozzá félelem nélkül... eleinte féltem irni Neked, de olyan emberséget érzek belôled, hogy ez most erôt adott nekem... (bár mikozben irok, ugy érzem, hogy szinte fölösleges, mégis irok... pontosan nem tudom miért, talán magamnak... :-)

 

Távol álljon tôlem, hogy magamat degradáljam, hanem jelenlegi állapotomban ha nem tudom valamire a választ, akkor azt böcsülettel bevallom. (Ez mellett persze érzem, hogy van bennem valami, ami mindenre mindig is tudta/tudja a választ. De abban is biztos vagyok, hogy csak részben élek jelenleg ebbôl a 'valamibôl'. Igyekszem ezt a 'mindent tudó' részt nyitogatni, felôle tudatosulni, de mikor bedörög a lelkembe, hogy 'test és vér nem örökölheti...', akkor fejet kell hajtanom és eszem ágában sincs méricskélni, megitélni magamat...

 

Ha egy hattyú azt játsza, hogy haldoklik és iszogatja mások erejét, akkor szomoru vagyok. Mindig szomoru látni a gyengeség megnyilvánulását. (Ez mellett természetesen ószövetségi állapotunkban isszuk egymás erejét, mi mást is tehetnénk, hiszen igy vagyunk megszerkesztve... S ugyan kinek nincs ó-szövetségi állapota...?)

Senkinek nem kell szembe nézni önön semmiségével, mert a semmi is valami :-) A semmi szinonim a valami-vel. Minden semmi egy szegletköve a valaminek... Szerintem.

 

'Te már most is AZ vagy, és semmi korlát nem írhat le, még az "én buta vagyok" sem.' - több honapja mikor itt voltál, valami hasonlót irtál le akkor is. És én pontosan ebbe kapaszkodtam. Most is! Az az AZ akkor is létezik, amikor ugy tünik hogy minden elpusztult. Mert mindig is volt és mindig is lesz. Hogy a fejemmel mit gondolok, a szivemmel mit érzek, nem számit. Az Egy-gyel azonnemü az elpusztithatatlan szegletkô, melynek egyetlen feladata az önmagáról való tudatosulás.


Folytatom az önkutatást, és köszönöm tisztelettel, hogy megerôsitel ebbéli irányultságomban. Nagy öröm azt nekem megéreznem, hogy Abahfa nickname alatt van itt egy lény, aki kedves, támogató odafigyelésbôl irja ide a szavait...

A 'Segéd kérdésekre hetvegen probalom magamat osszeszedni...

 

de koszonom mindenkeppen :-)

Előzmény: abahfa (1690)