Pathmaster Creative Commons License 2007.06.19 0 0 15
Éppen ezért nem vettem én sem ilyen házi desztillálót; de ha belegondolok abba, hogy a legelterjedtebb espresso (remélem ez nem márkanév) teafőzők (kávéfőzők) a gőzt csak arra használják, hogy a még forrás elötti vizet átpréseljék a teán (kávén), akkor az jut az eszembe, hogy ezekhez képest nem jelente nagy átalakítást az, ha a gőz az addigra már lecsapódott vizet préselné át a teán (kávén). Ez a műszaki megoldás csak kevesebb mint 10 százalékkal növellné meg a készülék gyártási költségét, de azzal az eredménnyel járna, hogy a végtermék nem tertalmazná a vízben esetleg megtalálható szenyeződéseket. Maga a tea pedig semmivel se lenne drágább, de jobban kioldaná a teafűből az ízt és a zamatot és a hasznos ásványi anyagokat pedig ugyanúgy tartalmazná.
Előzmény: weress (14)