almaszirom Creative Commons License 2007.06.17 0 0 132

Köszönöm mindenki válaszát.

Mi is gondoltunk kisebb kerítésre, csak addig is, amíg az meglesz (mert a beköltözést nem azzal fogom kezdeni, hogy kerítést veszek) kérem az együttműködést.

Na, ez a parkolás ügy nem hiszem, hogy könnyű kompromisszumos megoldást fog hozni a jövőben. Remélem lesz ez valahogy "központilag" szabályozva, pl. ahogy írta valaki, egyes lakóparkokon belül nem lehet össze-vissza állni a négykerekűvel, hát remélem itt is így lesz, bár önzőnek tűnhetek, de én nem vagyok kíváncsi senki autójára, pláne kerülgetni nem fogom, ha én nem állítok akadályt senkinek, én is ezt várom.

Egyébként nagyon békés természetű vagyok, ha eddig ez nem is tükröződött nagyon az irományaimon:) Csak most a leendő problémák felvetésére korlátozom le egyelőre a hozzászólásaimat, bár lehet hogy ez nem szimpatikus mindenkinek. Nem is mondom még meg, melyik a mi lakásunk, inkognitóban maradok:), nehogy valaki előítéletektől nem mentesen "rákattanjon" a kertünkben való ugrabugrálásra:) Hú, lehet, hogy lesz riasztónk, meg kameránk, vigyázzatok:))) Esetleg aknák vagy medvecsapdák...még nem dönötttük el:))))))

Ja, nekünk még nincs autónk, ezért szívesen bérbeadnánk a beállóhelyünket. Akit érdekel, egyelőre ide írjon egy e-mail-es elérhetőséget vagy másfajtát és a többit megbeszéljük. Remélem sokan jelentkeztek majd és jól fellicitáljátok a bért:))))

A kertlocsolás téma nálam még nem vetődött fel, pedig az egész kertgondozás rám hárul majd, ez az ára, hogy kertes lakást "kaptam":) Locsolni a természet fog, nyírni meg majd a lakópark kertésze, akivel megegyezünk erről. Velem aztán nem lesznek gondok, megígérhetem:) Majd csak napozok és napozok és napozok:))) Esetleg meghívok egy-két jószomszédot is:))

Egyelőre más nem jut eszembe, folyt. köv. legközelebb, sziasztok, legjobbakat mindenkinek

Andi