Törölt nick Creative Commons License 2007.06.16 0 0 499
Ha majd úgy gondolod, szívesen adok telefonszámot, bár mostanában hallottam, hogy meg akarja az állam szüntetni pontosan az említett plasztikai sebészetet, isten tudja miért, talán túl jól működik???
Valószínűleg először azt fogják mondani, hogy előbb fogyj le az általad kívánt testsúlyra, mert műtét után két- három kilónál többet nem szabad sem hízni, sem fogyni.
Eddig legalább fél éves volt a várólista, most nem tudom mi a helyzet, mert amióta fizetni kell, azóta szerintem sokkal kevesebben vannak. Minden esetre minél előbb érdemes elmenni az első vizitre. Meg fogják mondani a rendelési időt, Te legalább másfél órával előbb érkezz, ha nem akarsz pesten aludni, mert annyian vannak.
A műtét maga nem nagy kunszt, előbb a hasagt szokták csinálni, aztán ha az rendbe jött, utána a ciciket. Fájdalmas a gyógyulás, de szép munkákat adnak ki az orvosok a
kezük közül.
A cicinél, ha szerencsés vagy, már másnap reggel hazamehetsz, a hasnál egy hét bennttartózkodás szokott lenni.
Elég kellemetlen, hogy nem használhatod a karjaidat legalább egy hétig, mert nem emelheted fel. A hasműtétnél meg a csövezés a kellmetlen.
Sokak hejlamosak a hegesedésre, ami nem egy szép látvány, ezért gondold meg, hogy mit csinálsz. A másik az, hogy a sebhelyek örökre láthatóak maradnak!!!
Előzmény: Peszti 689 (498)